Liikunta & Tiede -lehti

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Tarjoamme luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta sekä pyrimme herättämään keskustelua ajankohtaisista teemoista.

Avointa tiedettä

Tut­kit­tua tie­toa avoi­mes­ti ja mak­sut­ta tarjolla

Haluamme osaltamme helpottaa pääsyä tiedon äärelle ja edistää tieteen avoimuutta. Tarjoamme maksutta saataville neljä Liikunta & Tiede -lehteä. Kokosimme myös linkkilistan sivustoltamme pdf-muodossa löytyviin tutkimuksiin ja selvityksiin sekä muuhun verkkoaineistoomme.

Lue lisää

Liikunta & Tiede -lehdet 2022

Liikunta & Tiede -lehdet 2021

Liikunta & Tiede -lehdet 2020

Liikunta & Tiede -lehdet 2019

Liikunta & Tiede -lehdet 2018

Vinkkaa juttuaiheita ja anna palautetta!

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Lue lisää

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Lue lisää

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Lue lisää