Liikunta & Tiede -lehti

Poikkeustilanne

Tut­kit­tua tie­toa avoi­mes­ti ja mak­sut­ta tarjolla

Koronavirusepidemia on johtanut maailmanlaajuiseen poikkeustilanteeseen. Vastuullisena tiedekustantajana ja liikuntatiedon välittämiseen keskittyvänä tieteellisenä seurana haluamme helpottaa pääsyä tiedon äärelle. Tahdomme osaltamme turvata opiskelijoille ja tutkijoille sekä kaikille muillekin tutkitusta liikuntatiedosta kiinnostuneille mahdollisuuden päästä hyödyntämään tietoaineistoja. Tarjoamme nyt maksutta saataville kolme Liikunta & Tiede -lehteämme. Lisäksi olemme koonneet linkkilistan sivustoltamme pdf-muodossa löytyviin tutkimuksiin ja selvityksiin sekä muuhun verkkoaineistoomme.

Hyödynnä tutkittua tietoa!

Ennakko, Liikunta & tiede -lehti 3/2020

Ennakkojulkaisu: "Liikunnan valtiontuki irrotettava rahapelipolitiikasta"

Liikunta & Tiede -lehden seuraava numero 3/2020 ilmestyy kesäkuun alussa. Julkaisemme nyt ennakkoon verkossa YTT Jarmo Mäkisen artikkelin, jossa hän tarkastelee suomalaisen rahapelipolitiikan mallia ja siihen kohdistuvia muutospaineita. Mäkinen analysoi myös, miten Ruotsissa on toimittu muuttamalla valtion tuki pelirahoitteisesta budjettirahoitteiseksi. Lisäksi hän nostaa esiin Ruotsin mallin ja budjettirahoitteisuuden hyviä puolia Suomen liikuntarahoituksen tulevaisuutta koskevan kriisin ratkaisemiseksi.

Lue artikkeli

Uusin numero

Liikunta & Tiede -lehti 2/2020

Vuoden toisessa numerossa teemana on etiikka liikuntakulttuurissa. Käsittelyyn nousee muun muassa kiusaaminen ja syrjintä, doping, sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen tutkiminen sekä filosofian keinot eettisen valmentajan määrittelemiseen. Lisäksi haastattelussa on SUEKin tutkimuspäällikkö Nina Laakso. Myös nuorten liikkumista ja koronavirusepidemian seurauksia seuratoimijoillle pohditaan.

Tutustu tuoreimpaan lehteemme!

Liikunta & Tiede -lehti 2019

Liikunta & Tiede -lehti 2018

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Lue lisää

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Lue lisää

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Lue lisää

Vinkkaa juttuaiheita ja anna palautetta!