Liikunta & Tiede -lehti

Tut­kit­tua tie­toa avoi­mes­ti ja mak­sut­ta tarjolla

Koronavirusepidemia johti maailmanlaajuiseen poikkeustilanteeseen. Vastuullisena tiedekustantajana ja liikuntatiedon välittämiseen keskittyvänä tieteellisenä seurana haluamme helpottaa pääsyä tiedon äärelle. Tahdomme osaltamme turvata opiskelijoille ja tutkijoille sekä kaikille muillekin tutkitusta liikuntatiedosta kiinnostuneille mahdollisuuden päästä hyödyntämään tietoaineistoja. Tarjoamme maksutta saataville neljä Liikunta & Tiede -lehteä. Lisäksi olemme koonneet linkkilistan sivustoltamme pdf-muodossa löytyviin tutkimuksiin ja selvityksiin sekä muuhun verkkoaineistoomme.

Hyödynnä tutkittua tietoa!

Uusin numero

Marraskuun lehden teemana on liikuntalääketiede. Auttaako liikunta uniapneaan? Mitä liikunta voi tehdä selälle? Entä mikä on liikkumisen merkitys sydämen ja verenkiertoelimistölle? Koronan laajoista yhteiskunnallisista vaikutuksista liikuntaan karttuu uutta tietoa. Marko Kantomaa on koonnut koronasta ja liikkumisesta katsauksen. Jalkapallon työelämäprofessori Mihály Szeróvay kertoo, miten hän näkee tehtäväkenttänsä. Aiheina myös populaarimusiikki ja urheilu sekä huippu-urheilijoiden alkoholinkäyttö urheilu-uran jälkeen.

Lue lisää

Liikunta & Tiede -lehdet 2020

Liikunta & Tiede -lehdet 2019

Liikunta & Tiede -lehdet 2018

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Lue lisää

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Lue lisää

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Lue lisää

Vinkkaa juttuaiheita ja anna palautetta!