Liikunta & Tiede -lehti 4/2022

Liikunta & tiede -lehti 4/2022

Miehet ja liikkuminen teemoittavat syksyn Liikunta & Tiede -lehteä. Sohvan kutsua on välillä hyvä kuulla, mutta liikkuminen eri tavoin tekee lopulta keholle ja mielelle parempaa. Miesten liikkumisen lisäksi lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa muun muassa soveltavan liikunnan pyörteistä soterakenteissa, yläkoululaisten vapaa-ajan liikunnasta ja digitalisaatiosta. Vertaisarvioiduissa tutkimusartikkeleissa käsitellään Qatarin jalkapallon MM-kisoja 2022 ja suomalaisen liikuntaseuratoiminnan monimuotoutumista.

Lue lehden näköisversiota (pdf)

Suosittelemme tästä numerosta

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Lue lisää

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Lue lisää

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Lue lisää