Liikunta & Tiede -lehti 5/2019

Liikunta & Tiede -lehti

Liikunta & Tiede -lehti 5/2019

Miten voimme pitää huolta toimintakyvystämme myös vanhuksina? Tuoko ergonomian parantaminen apua työikäisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin? Millä tavalla lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaelimistön kipuihin tulee reagoida? Millaisia ajatuksia Paavo Arhinmäellä on valtion liikuntaneuvoston tulevasta toimikaudesta? Mitä uimahalleille kuuluu Suomessa? Onko jääkiekko vain rikkaiden lasten laji Pohjois-Amerikassa? Muun muassa näihin kysymyksiin löytyy vastauksia Liikunta & Tiede -lehdestä 5/2019.

Lue lehden näköisversiota (pdf)

Suosittelemme tästä numerosta

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Lue lisää

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Lue lisää

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Lue lisää