Liikuntatieteellisen Seuran blogi

Julkaisemme blogeina liikuntatieteen, -kulttuurin ja -politiikkaa eri näkökulmista käsitteleviä ajankohtaisia tekstejä. Blogitekstien toimituskuntaan kuuluvat pääsihteeri Jari kanerva (päätoimittaja), tiedeviestijä Salla Karjalainen ja toimituspäällikkö Jouko Kokkonen. Toimituskunta päättää julkaisemisesta ja toimittaa tarvittaessa tekstejä.

Kuntavaalit 2021

Kuntavaalit ja liikuttamisen kaupustelijat

|

|

Vaalit ja uudet valtuustot saavat lobbareiden vauhdin kiihtymään. Joskus vaikuttaminen lipsuu harhautuksen puolelle. Nyt myös liikuntavaikuttamisessa on arveluttavia sävyjä. Liikuntaväen agenda kaipaa täsmennystä.

Lue lisää

Liikunta yhdistää enemmän kuin erottaa puolueita

|

|

Liikkuva aikuinen -ohjelma avasi liikuntapoliittisen kuntavaalikauden. Etukeno-virtuaalitapahtumassa 18. maaliskuuta puolueet saivat minuutin videoviestillä kertoa, miten ne hahmottavat liikunnan ja liikkumisen aseman kunnissa. Mitään järisyttäviä avauksia ei kuultu. Kunta on puolueiden mielestä ennen kaikkea liikkumisen edellytyksien tuottaja.

Lue lisää

Blogisatoa 2021

Blogisatoa 2020

Olympiakomitean puheenjohtajakisa 2020

Blogisatoa 2019

Blogisatoa vuodelta 2018

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin