Liikunta & Tiede -lehti 3/2020

Liikunta & tiede -lehti 3/2020

Kesänumerossa teemana on olympialiike ja olympiakisat. Miten olympiaurheilu on muuttunut ja millaisin mittarein menestystä määritellään? Miltä urheilijasta tuntuu, kun olympiatähtäin siirtyykin yhtäkkiä vuodella eteenpäin? Lisäksi käsitellään suomalaista rahapelipolitiikkaa sekä koronaviruksen vaikutuksia liikuntaan ja urheilemiseen. Henkilöhaastattelussa 31 vuotta Urheilumuseota johtanut Pekka Honkanen. Hieman futistakin lehdestä löytyy sekä kaksi vertaisarvioitua tutkimusartikkelia.

Lue lehden näköisversiota (pdf)

Suosittelemme tästä numerosta

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Lue lisää

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Lue lisää

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Lue lisää