Liikunta & Tiede -lehti 1/2021

Liikunta & tiede -lehti 2/2021

Liikunta & Tiede 2/2021 liikkuu laaja-alaisesti liikunnan vesillä. Apulaisprofessori Arto Hautala tekee yhteenvedon COVID-19-taudin ja fyysiseen kunnon suhteesta. ”Lihastohtori” ja apulaisprofessori Juha Hulmi pohtii haastattelussaan muun muassa tiedeviestinnän merkitystä tutkimustiedon välittämisessä. Kuntosaliharjoittelun suosion maailmanlaajuista kasvua käsittelevät yliopistotutkija Antti Laine ja yliopistonlehtori Hanna Vehmas. Soveltavan liikunnan vaiheita kesän ISAPA-kongressin pohjustukseksi esittelevät professori Pauli Rintala ja pitkän uran alalla tehnyt Kari Koivumäki. Lehdestä löytyy myös tuoreita tutkimusuutisia ja tuhti paketti arvioita.

Lue lehden näköisversiota (pdf)

Suosittelemme tästä numerosta

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Lue lisää

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Lue lisää

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Lue lisää