Jäsenyys

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä Liikuntatieteellisen Seuran (LTS) jäseneksi. Valitse sopivin jäsenyysmuoto ja tule mukaan toimintaan! Muistathan ilmoittaa yhteystietojesi ja muiden jäsenyyteen liittyvien asioiden muutoksista sivun alareunan lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen linda.raivio(at)lts.fi.

Henkilöjäsenyys

LTS:n henkilöjäsenyys on avoinna kaikille liikuntatieteestä kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jäsenedut:

Jäsenmaksut vuonna 2024:

Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan (1.1.–31.12.). Mikäli liityt kesken vuoden ja maksat kuluvan vuoden jäsenmaksun, saat kaikki vuoden aikana aiemmin ilmestyneet Liikunta & Tiede -lehdet postitse. Jäsenetujen käyttö edellyttää suoritettua jäsenmaksua. Tutustu LTS:n sääntöihin ja muihin asiakirjoihin.

 

TÄYTÄ HAKEMUS HENKILÖJÄSENEKSI

Yhteisöjäsenyys

LTS:n yhteisöjäseniksi ovat tervetulleita liikuntatieteitä edistävät oikeuskelpoiset yhteisöt. Kannatusjäsenyys on mahdollista myös muille yhteisöille. LTS:n hallitus käsittelee yhteisöjäsenhakemukset.

Yhteisöjäsenedut:

Yhteisöjäsenmaksut 2024:

Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan (1.1.–31.12.). Mikäli yhteisö liittyy jäseneksi kesken vuoden ja maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksun, niin se saa kaikki vuoden aikana aiemmin ilmestyneet Liikunta & Tiede -lehdet postitse. Jäsenetujen käyttö edellyttää suoritettua jäsenmaksua. Tutustu LTS:n sääntöihin ja muihin asiakirjoihin.

Kannatusyhteisöjäsen voi vaikuttaa seuran toimintaan esimerkiksi ehdotuksin ja aloitteiden kautta. Huomioittehan, ettei kannatusyhteisöjäsenillä kuitenkaan ole äänioikeutta vuosikokouksessa.

Yhteisöjäsenyyttä hakevan järjestön tulee lähettää sääntönsä osoitteella Liikuntatieteellinen Seura, Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki tai sähköpostitse toimisto(at)lts.fi. Muilta organisaatioilta toivomme hakemuksen lisäksi lyhyttä kuvausta toiminnastaan. Liikuntatieteellisen Seuran hallitus käsittelee ja hyväksyy yhteisöjäsenyydet.

Lisätietoja yhteisöjäsenyydestä: sihteeri Tuula Valli, tuula.valli(at)lts.fi, 010 778 6601

 

TÄYTÄ HAKEMUS YHTEISÖJÄSENEKSI

Asiantuntijayhteisöjäsenyys

Kuntotestauspalveluja tarjoavat organisaatiot voivat liittyä LTS:n kuntotestausverkostoon ja ovat silloin LTS:n asiantuntijayhteisöjäseniä.

Jäsenedut:

Jäsenetujen käyttö edellyttää suoritettua jäsenmaksua.

Jäsenmaksu 2024:

Tutustu LTS:n sääntöihin ja muihin asiakirjoihin >>

Lisätietoa asiantuntijayhteisöjäsenyydestä: erityisasiantuntija Jonne Kamsula, jonne.kamsula(at)lts.fi, 010 778 6606

 

TÄYTÄ HAKEMUS ASIANTUNTIJAYHTEISÖJÄSENEKSI

 

Jäsentietojen muutokset

Voit ilmoittaa jäsentietojesi muutoksista tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen linda.raivio(at)lts.fi