Ajankohtaista

Tutkittua tietoa

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen

Liikunta & Tiede -lehti

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa LTS-infokirje

Julkaisemme sähköpostitse lähetettävän LTS-infokirjeen noin seitsemän kertaa vuodessa. Infokirjeestä löydät ajankohtaiset tiedot tuottamistamme tapahtumista, toimittamistamme tutkimuksista ja teoksista sekä muita ajankohtaisia liikuntatieteellisiä uutisia. Tilaa infokirje ja pysy tutkitun liikuntatiedon virrassa!

Tilaa infokirje

Podcasteja ja blogeja

Kuuntele Tieteen ja käytännön äärellä -podcastia

Tieteen ja käytännön äärellä -podcastissamme käsitellään liikuntatieteen aiheita, ilmiöitä, tutkimuksia ja käytännön sovelluksia sekä liikuntapoliittisia ja -yhteiskunnallisia asioita laidasta laitaan. Tervetuloa kuulolle!

Lue lisää

Tutustu blogiimme

Liikuntatieteellisen Seuran blogissa aatostellaan, ihmetellään ja nostetaan esiin ajankohtaisia aiheita välillä kevyestikin kynäillen. Ääneen pääsevät seuran työntekijät ja alan kovimmat asiantuntijat.

Lue lisää

Tulevat tapahtumat

Muita tulevia tapahtumia

Terveysliikuntapäivät 2022

12.10.2022 10:00-15:00

UKK-instituutti, Tampere tai verkon välityksellä

Tapahtumakuvaus

Päivien teemana on tänä vuonna väestötutkimukset.

Lue lisää

The Nordic Countries on the move – together

27.10.2022 12:00-17:00

Webinaari

Tapahtumakuvaus

The Nordic Countries on the move – together on ensimmäinen yhteispohjoismainen kongressi, joka käsittelee laajasti liikkumista ja sen edistämistä Pohjoismaissa.

Lue lisää

Liikuntafoorumi

31.10.2022 09:00-16:00

Kuusankoskitalo, Kouvola

Tapahtumakuvaus

Tervetuloa 8. Kansalliseen liikuntafoorumiin 31.10.–1.11.2022 Kouvolaan!

Lue lisää

Evidence-Based Practises for Elite Sport -symposium

02.11.2022 09:00-17:00

Jyväskylässä ja verkossa.

Tapahtumakuvaus

Monitieteisessä symposiumissa pureudutaan useisiin urheiluvalmennuksen polttaviin aiheisiin

Lue lisää

Venäjän hyökkäyssota

Olemme ukrainalaisten tukena

Ukrainan kansa on joutunut naapurimaa Venäjän häikäilemättömän hyökkäyksen kohteeksi. Vladimir Putinin käskystä venäläissotilaat käyvät sotaa, joka kohdistuu koko Ukrainan kansaan. Haluamme myös liikuntatieteissä tukea Ukrainaa vaikeassa tilanteessa.

Lue lisää

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin