Tieteellinen seminaari

Liikuntatieteen päivät 2023

Tervetuloa mukaan Liikuntatieteen päiville 6.–7.9.2023 Jyväskylään! Teemana on liikuntatieteet hyvinvoinnin lähteellä. Tapahtumassa tarkastellaan hyvinvoinnin ja liikunnan yhteyksiä monipuolisesti eri näkökulmista. Lisäksi tapahtumassa käydään tutkimuskilpailu ja juhlitaan 90-vuotiasta Liikuntatieteellistä Seuraa. Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkasi!

Lue lisää

Ajankohtaista

Liikunta & Tiede -lehti

Tutkittua tietoa

Juhlavuosi 2023

Liikuntatieteellisen Seuran juhlavuosi

Täytämme tänä vuonna 90 vuotta. Myös Liikunta & Tiede -lehti juhlii 60-vuotista taipalettaan. Tervetuloa mukaan juhlavuoden tapahtumiin!

Lue lisää

Tulevat tieteelliset seminaarit

Liikuntatieteen päivät 2023

Liikuntatieteen päivät 2023

Liikuntatieteen päiviä vietetään 6.–7.9.2023 Jyväskylän yliopistossa. Tänä vuonna teemana on hyvinvointi. Tapahtumassa juhlitaan myös 90-vuotiasta Liikuntatieteellistä Seuraa.

Liikuntatieteen päivät

Liikuntalääketieteen päivät 2023

Liikuntalääketieteen päivät 2023

Tapahtuma järjestetään 29.–30.11.2023 Helsingissä.

Liikuntalääketieteen päivät

Muita tulevia tapahtumia

12th International Conference on Strength Training

26.09.2023 09:00-16:00

Jyväskylän yliopisto

Tapahtumakuvaus

We are pleased to welcome you to the 12th International Conference on Strength Training! The conference will take place on September 26-29, 2023 at the University of Jyväskylä, Finland.

Lue lisää

Helsingin Kirjamessut

26.10.2023 09:00-16:00

Messukeskus, Helsinki

Tapahtumakuvaus

Helsingin Kirjamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.–29.10.2023.

Lue lisää

9. Kansallinen liikuntafoorumi

30.10.2023 12:00-13:00

Kisakallion Urheiluopisto, Lohja

Tapahtumakuvaus

Kansallinen liikuntafoorumi kokoa yhteen liikkumisen edistämisen, liikunnan ja urheilun toimijat yhteen tänä vuonna Kisakallion Urheiluopistolle, Lohjalle.

Lue lisää

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin

Tilaa LTS-infokirje

Tilaa sähköpostiisi LTS-infokirje ja pysy tutkitun liikuntatiedon virrassa! Infokirjeestä löydät ajankohtaiset tiedot tuottamistamme tapahtumista, toimittamistamme tutkimuksista ja teoksista sekä muita ajankohtaisia liikuntatieteellisiä uutisia.

Lue lisää

Tutustu blogiimme

Blogissamme aatostellaan, ihmetellään ja nostetaan esiin ajankohtaisia liikuntakentän aiheita välillä kevyestikin kynäillen. Ääneen pääsevät seuran työntekijät ja alan kovimmat asiantuntijat.

Lue lisää