Avoin tiede

Tut­kit­tua tie­toa avoi­mes­ti ja mak­sut­ta tarjolla

Koronavirusepidemia on johtanut maailmanlaajuiseen poikkeustilanteeseen. Vastuullisena tiedekustantajana ja liikuntatiedon välittämiseen keskittyvänä tieteellisenä seurana haluamme helpottaa pääsyä tiedon äärelle. Tahdomme osaltamme turvata opiskelijoille ja tutkijoille sekä kaikille muillekin tutkitusta liikuntatiedosta kiinnostuneille mahdollisuuden päästä hyödyntämään tietoaineistoja. Tarjoamme nyt maksutta saataville kolme tuoreinta Liikunta & Tiede -lehteämme. Lisäksi olemme koonneet linkkilistan sivustoltamme pdf-muodossa löytyviin tutkimuksiin ja selvityksiin sekä muuhun verkkoaineistoomme.

Hyödynnä tutkittua tietoa.

Poikkeustilanne

Liikuntatieteellisen Seuran toiminta koronaviruspandemian aikana

Koronavirustilanteen vuoksi henkilökuntamme on siirtynyt työskentelemään etänä. Toimistomme on suljettuna ainakin maaliskuun loppuun saakka. Olemme siirtäneet isot seminaarimme myöhempään ajankohtaan ja pienemmät kokoukset pyritään järjestämään etäyhteyksin.

Lue lisää.

Poimintoja blogista

Tutkittua tietoa

Liikuntatieteellisen Seuran tutkimuksia ja selvityksiä nro 16.

"Yk­si­näis­tä työ­tä jouk­ku­een puo­les­ta. Sel­vi­tys jää­kie­kon lii­ga­val­men­ta­jien työn­ku­vas­ta kau­del­la 2018–2019"

Pelaajatarkkailija Harri Rindellin ja psykoterapeutti, VTM Heidi Packalenin tekemä "Yksinäistä työtä joukkueen puolesta. Selvitys jääkiekon liigavalmentajien työnkuvasta kaudella 2018–2019" on nyt julkaistu ja pdf-versiona avoimesti saatavilla. Rindell ja Packalen toteuttivat selvityksen nostaakseen esiin huipputason jääkiekkovalmentajien näkemyksiä valmentamisesta suhteessa pelaajiin, itsensä kehittämiseen, organisaatiossa toimimiseen ja paineiden kestämiseen. Tutustu selvitykseen ja mediassa aiheesta käytyyn keskusteluun verkkosivullamme.

Tutustu selvitykseen.

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen

Liikunta & Tiede -lehti

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy kuusi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

Lue lisää

Tulevat tapahtumat

Kuntotestauspäivät 2020 siirretään pidettäväksi maaliskuussa 2021

Liikuntatieteellinen Seura ja Liikuntakeskus Pajulahti ovat yhdessä päättäneet siirtää Kuntotestauspäivien 26.–27.3.2020 ja valmennuksen ekstrapäivän 28.3.2020 järjestämisen maaliskuulle 2021 koronavirustilanteen vuoksi. Yksityiskohdista tullaan informoimaan myöhemmin. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin tilaisuuteen ilmoittautuneisiin.

Lue lisää

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Lue lisää

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Lue lisää

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Lue lisää

LTS:n tieteelliset seminaarit 2020

Muita tulevia tapahtumia

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan liikuntabiologian tieteenalaryhmän 21. kansainvälinen symposium 2020

21.10.2020 09:00-00:00

Jyväskylän yliopisto

Tapahtumakuvaus

Lue lisää

International Symposium of Adapted Physical Activity on June 15-19, 2021

15.06.2021 08:00-00:00

University of Jyväskylä

Tapahtumakuvaus

Lue lisää

LTS Somessa