Alennuskampanja

Tiedekirjan tammialessa runsaasti liikuttavaa luettavaa!

Tiedekirjan tammialesta löydät teoksemme Fyysisen kunnon mittaaminen, Urheilupsykologian perusteet, Soveltava liikunta, Lihas ‒ rakenne, toiminta ja voimaharjoittelu, Biomekaniikka ja Motoriikan säätely.

Tutustu alennusjulkaisuihimme Tiedekirjan verkkosivuilla

Ajankohtaista

Luetuimmat 2021

Tutkittua tietoa

Uutiskirje

Tilaa LTS-infokirje

Julkaisemme sähköpostitse lähetettävän LTS-infokirjeen noin seitsemän kertaa vuodessa. Infokirjeestä löydät ajankohtaiset tiedot tuottamistamme tapahtumista, toimittamistamme tutkimuksista ja teoksista sekä muita ajankohtaisia liikuntatieteellisiä uutisia. Tilaa infokirje ja pysy tutkitun liikuntatiedon virrassa!

Tilaa infokirje

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen

Podcasteja ja blogeja

Kuuntele Tieteen ja käytännön äärellä -podcastia

Tieteen ja käytännön äärellä -podcastissamme käsitellään liikuntatieteen aiheita, ilmiöitä, tutkimuksia ja käytännön sovelluksia sekä liikuntapoliittisia ja -yhteiskunnallisia asioita laidasta laitaan. Tervetuloa kuulolle!

Lue lisää

Tutustu blogiimme

Liikuntatieteellisen Seuran blogissa aatostellaan, ihmetellään ja nostetaan esiin ajankohtaisia aiheita välillä kevyestikin kynäillen. Ääneen pääsevät seuran työntekijät ja alan kovimmat asiantuntijat.

Lue lisää

Tulevat tapahtumat

Muita tulevia tapahtumia

Soveltavan liikunnan aamuporinat: Melkein kaikki apuvälineistä

11.03.2022 09:00-10:15

Webinaari

Tapahtumakuvaus

Kevään ensimmäiset Soveltavan liikunnan aamuporinat järjestetään perjantaina 11.3.2022 klo 9.00–10.15. Aiheena on ”Melkein kaikki apuvälineistä”. 

Lue lisää

Nordic Football Conference

11.05.2022 09:00-16:00

Jyväskylän yliopisto

Tapahtumakuvaus

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta ja Suomen Palloliitto järjestävät yhteistyössä ensimmäisen Nordic Football Conferencen 11.–12.5.2022.

Lue lisää

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin