Ajankohtaista

LTS seuraa Olympiakomitean puheenjohtajakisaa – tutustu viimeisimpiin käänteisiin blogissamme

Urheilujärjestöjen puheenjohtajavalinnat olivat pitkään puolueiden puheenjohtajapelien jälkeen järjestöelämän seuratuimpia henkilövaaleja. Hohto on välillä himmennyt, mutta tänä syksynä Olympiakomitean johtoon on ehdolla useita kovan luokan ehdokkaita. Seuraamme marraskuun loppuun saakka Olympiakomitean puheenjohtajakisaa. Kamppailua blogissamme kommentoi Liikunta & Tiede -lehden toimituspäällikkö Jouko Kokkonen.

Lue lisää

Tutkittua tietoa

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen

Liikunta & Tiede -lehti

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

Lue lisää

Podcasteja ja blogeja

Kuuntele Tieteen ja käytännön äärellä -podcastia

Toimittaja Jan Erola tuottaa Tieteen ja käytännön äärellä -podcastiimme uusia jaksoja! Kuuntele uusin podcast-jakso, jossa Erola haastattelee erikoistutkija Outi Aarresolaa ja johtava asiantuntija Jari Lämsää KIHU:n Ammattimaistuva urheilu -tutkimushankkeesta. Mitä tarkoittavat ammattimaisuus ja ammattilaisuus urheilussa?

Lue lisää

Tutustu blogiimme

Liikuntatieteellisen Seuran blogissa aatostellaan, ihmetellään ja nostetaan esiin ajankohtaisia aiheita välillä kevyestikin kynäillen. Ääneen pääsevät seuran työntekijät ja alan kovimmat asiantuntijat.

Lue lisää

Tulevat tapahtumat

Muita tulevia tapahtumia

Peruttu: Liikunnan ja urheilun ympäristövaikutukset – miten minimoida liikkumisen hiilijalanjälkeä? -luento Tieteen päivillä 15.1.2021

15.01.2021 12:00-13:45

Tapahtumakuvaus

Lue lisää

International Symposium of Adapted Physical Activity on June 15–19, 2021

15.06.2021 12:00-00:00

University of Jyväskylä

Tapahtumakuvaus

The Faculty of Sport and Health Sciences with its collaborators will organize a multidiciplinary symposium with the theme "Quality partnerships in Adapted Physical Activity: Stronger Together!" This symposium will be a showcase for the Finnish collaborative partnerships in Adapted Physical Activity.

Lue lisää

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin