Liikunnan tiedeviestintää vuodesta 1933

Liikuntatieteellinen Seura ry (LTS) on vuonna 1933 perustettu liikuntatieteistä, -kulttuurista ja -politiikasta kiinnostuneiden henkilöiden ja yhteisöjen muodostama kansalaisjärjestö ja tiedeviestintäorganisaatio. Jäsenistömme muodostuu yli 1 000 henkilöjäsenestä ja 49 yhteisöjäsenestä. Olemme Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) jäsen.

Toimintamme kiteytyy kolmeen kokonaisuuteen: tieteellisten seminaarien järjestämiseen, tutkimustietoon perustuvien arviointien ja selvityshankkeiden tekemiseen sekä monikanavaiseen tiedeviestintään. Julkaisutoimintamme kärkituotteita ovat Liikunta & Tiede -lehti ja kustantamamme liikuntatieteelliset kirjat sekä tutkimus- ja selvityshankkeiden raportit.

Kysy, kommentoi, jaa ja seuraa meitä Facebookissa >>

Tietoa tiivisti X:ssä >>

Faktaa ja fiilistelyä Instagramissa >>

Videoita katsottavissa YouTube-kanavalla >>

Verkostoidu kanssamme LinkedInissä >>

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Osta julkaisujamme