Liikunta & Tiede -lehti 2–3/2018

|

Pitääkö palloilijoiden käydä lenkillä?

Hyvä aerobinen kunto nopeuttaa palautumista pelien aikana ja mahdollisesti myös peleistä toiseen, mutta pitääkö palloilijoiden käydä lenkillä? Asiaa tarkastelevat Ville Vesterinen ja Jussi Mikkola Liikunta & Tiede -lehden artikkelissaan.

Lue lisää

Tutustu tarkemmin tähän numeroon

Liikunta & Tiede 2–3/2018

Jalkapalloa on nyt ilmassa. Samoin tutkimuksen kohteena. Sisällysluettelosta löydät tämän numeron avoimesti julkaistujen artikkeleiden pdf-linkit. Liikunta & Tiede -lehden tilaajat ja LTS:n jäsenet voivat lukea lehteä myös näköisversiona verkossa.

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Lue lisää

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Lue lisää

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Lue lisää