Tutkittua tietoa avoimesti ja maksutta

Vastuullisena tiedekustantajana ja liikuntatiedon välittämiseen keskittyvänä tieteellisenä seurana haluamme koronavirusepidemian aikana helpottaa pääsyä tiedon äärelle. Tahdomme osaltamme turvata opiskelijoille ja tutkijoille sekä kaikille muillekin tutkitusta liikuntatiedosta kiinnostuneille mahdollisuuden päästä hyödyntämään tietoaineistoja.

Tarjoamme maksutta saataville neljä tuoreinta Liikunta & Tiede -lehteämme. Lehtiä pääsee lukemaan näköisversioina lehtikohtaisten nostolaatikoiden linkeistä. Lisäksi kannattaa tutustua numerokohtaisiin verkkosivuihin: Liikunta & Tiede 2/2020, Liikunta & Tiede 1/2020, Liikunta & Tiede 6/2019 ja Liikunta & Tiede 5/2019. Myös huomattava osa lehden numeroiden 5/2017–4/2019 artikkeleista on julkaistu sähköisesti. Suosittelemme selaamaan kaikki verkkosivuiltamme löytyvät Liikunta & Tiede -lehdet. Numerokohtaiset linkit löytyvät tältäkin sivulta tuoreimpien lehtien alta.

Muistattehan, että kaikki vuodesta 2008 lähtien Liikunta & Tiede -lehdessä julkaistut vertaisarvioidut tutkimusartikkelit ovat pysyvästi vapaasti luettavissa verkkosivuiltamme.

Tälle sivulle on koottu myös linkkejä muihin avoimesti sivustoltamme luettaviin tutkimuksiin ja selvityksiin sekä blogiimme. Lisäksi verkkosivuiltamme löydät menneiden tapahtumiamme materiaaleja, jotka ovat vapaasti käytettävissä.

Palautelomakkeen kautta voi kertoa toiveita ja vinkkejä Liikunta & Tiede -lehden sisältöihin sekä verkkoviestintämme kehittämiseen.

Liikunta & Tiede -lehtiä avoimesti luettavissa näköisversioina

Linkit muihin Liikunta & Tiede -lehden numeroihin ja blogiimme

Koronavirus ja liikunta

Koronavirusepidemia on johtanut maailmanlaajuiseen poikkeustilanteeseen, jolla on monitahoiset vaikutukset ja pitkäkantoiset seuraukset. Liikuntaa ei kannata unohtaa koronan aikakaudellakaan, koska liikkumattomuuden haittavaikutukset tulevat nopeasti esiin. Olemme koonneet koronavirukseen ja liikkumiseen liittyvää tietoutta hyödynnettäväksi.

Lue artikkeleita.

Lähetä meille terveisiä!

Otamme mielellämme vastaan palautetta, toiveita ja vinkkejä tulevien Liikunta & Tiede -lehtien sisällöiksi sekä verkkoviestintämme kehittämiseen.

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin