Tutkittua tietoa avoimesti ja maksutta

Vastuullisena tiedekustantajana haluamme helpottaa pääsyä tiedon äärelle. Tahdomme turvata opiskelijoille ja tutkijoille sekä kaikille muillekin tutkitusta liikuntatiedosta kiinnostuneille mahdollisuuden päästä hyödyntämään tietoaineistoja.

Julkaisemme osan Liikunta & Tiede -lehdistä luettavaksi maksutta ja avoimesti. Lehtiä pääsee lukemaan näköisversioina lehtikohtaisista linkeistä. Myös huomattava osa lehden uusimpien numeroiden artikkeleista on julkaistu verkkoartikkeleina. Suosittelemme selaamaan kaikki verkkosivuiltamme löytyvät Liikunta & Tiede -lehdet.

Kaikki vuodesta 2008 lähtien Liikunta & Tiede -lehdessä julkaistut vertaisarvioidut tutkimusartikkelit ovat pysyvästi vapaasti luettavissa verkkosivuiltamme. Tutustu vertaisarvioituihin tutkimusartikkeleihin täällä.

Verkkosivuiltamme löytyy paljon muutakin avointa ja maksutonta liikuntatieteellistä sisältöä:

Avoimet Liikunta & Tiede -lehdet

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin