Liikuntatieteen päivät 2021

Tutkimusesittelyt ja -kilpailu

Esitelmä- ja kilpailukutsu Liikuntatieteen päiville 8.-9.9.2021

Kutsumme kaikki tieteentekijät esittelemään tutkimusta virtuaalisille Liikuntatieteen päiville 2021. Liikuntatieteen päivien virtuaalialustalla on varattu oma näyttelytila liikunta- ja terveystieteellisen tutkimus- ja kehitystöiden esittelyyn. E-posterit ja tutkimusesittelyvideot ovat esillä koko kaksipäiväisen tapahtuman ajan.

Lisäksi kutsumme kaikki alle 35-vuotiaat liikuntatieteen tekijät osallistumaan tutkimuskilpailuun 1.9.2019 jälkeen julkaistulla tai toistaiseksi julkaisemattomalla liikuntatieteeseen liittyvällä alkuperäistutkimuksella. Tutkimuskilpailuun hyväksytyt työt esitellään Liikuntatieteen päivillä e-posteritilassa ja finalistit pääsevät esittelemään työnsä livenä päivien aikana. Parhaat työt palkitaan stipendeillä.

Osallistumisohjeet

Pyydämme kaikkia osallistujia lähettämään työn tiivistelmän sähköisellä lomakkeella 16.5.2021 mennessä.

Tiivistelmästä tulee ilmetä:

Esitelmä voi koostua:

Tutkimusalueet: biomekaniikka, fysioterapia, gerontologia ja kansanterveys, liikuntafysiologia, liikuntalääketiede, liikuntapedagogiikka, liikuntapsykologia, liikuntasosiologia, liikuntasuunnittelu ja -hallinto, soveltava liikunta, terveyden edistäminen ja terveyskasvatus, toimintaterapia, urheiluhistoria sekä valmennus- ja testausoppi.

Lähetä tiivistelmä
 

Tiivistelmät arvioidaan tieteellisessä komiteassa. Hyväksytyille osallistujille lähetetään ilmoitus hyväksymisestä sähköpostitse 18.6.2021 mennessä. Kaikki hyväksytyt työt ovat näkyvillä tapahtuman aikana e-postereiden näyttelytilassa.


Lisätietoja: vilja.sipila@lts.fi