Liikuntatieteen päivät 2021

Info

Milloin

Missä

Webinaari

Liikuntatieteen päivät 2021

Liikuntatieteen päivät tuo liikunta-alan tutkijat ja soveltajat yhteen! 

For information about the event in English, visit our English website. Click here.

Liikuntatieteen päivien 2021 teemana on vastuullinen tulevaisuus. Katse on liikunta-alan tulevaisuudessa ja yhteiskuntavastuussa. Seminaarissa tarkastellaan, miten yhteiskunnan muutokset vaikuttavat liikunta-alaan ja toisaalta, mitä liikunta-alalla on annettavaa muuttuvan maailman haasteisiin. Kaksipäiväinen seminaari tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja niin kotimaisilta tutkijoilta ja alan ammattilaisilta kuin myös ulkomaisilta huippututkijoilta.

Liikuntatieteen päivät 2021 järjestetään 8.–9. syyskuuta 2021 webinaarina.

Liikuntatieteen päivillä on jo pitkät perinteet ja tapahtumasta on muodostunut tärkeä kohtaamispaikka liikunta- ja terveysalan tutkijoille, asiantuntijoille, päättäjille, tiedon soveltajille ja opiskelijoille. Tapahtuma edistää tutkijoiden ja tiedon käyttäjien välistä vuorovaikutusta ja auttaa tiedon kytkeytymistä käytäntöön. Seminaari on myös kouluttautumistapahtuma uraansa aloitteleville tutkijoille.

Tapahtuman aihetunnisteet sosiaalisessa mediassa ovat #LTP21 ja #liikuntatiede.

 

Tutustu tapahtuman ohjelmaan

 

Tapahtuman osallistumishinnat

 

Osallistumistyyppi    Hinta
LTS -jäsen 75€
Normaali 100€
Opiskelija * ei sisäänpääsymaksua

* Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.
 

Ilmoittaudu tapahtumaan
 

Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on perjantai 27.8.21.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! Liittymällä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi ennen ilmoittautumista, saat tapahtumaosallistumisen edullisempaan hintaan.

 

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan Liikuntatieteen päiville! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 1.9. mennessä sähköpostitse: salla.karjalainen(at)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat. Akkreditointi oikeuttaa maksuttomaan osallistumiseen seminaariluennoille.
 

Lisätietoja

Vilja Sipilä
liikuntatieteiden erityisasiantuntija
vilja.sipila(at)lts.fi

Liikuntatieteen päivien järjestämisestä vastaavat Liikuntatieteellisen Seura, Jyväskylän yliopisto, opetus- ja kulttuuriministeriö ja Jyväskylän kaupunki. Tapahtuma on osa Tutkitun tiedon teemavuotta 2021. Tutustu teemavuoteen tarkemmin täällä.
 

 

          

​​​​​​​​​​​​​​