Liikuntatieteen päivät 2023

Tutkimusesittelyt ja -kilpailu

Tervetuloa esittelemään tutkimusta ja osallistumaan tutkimuskilpailuun Liikuntatieteen päivillä!


Kutsumme kaikki liikuntatutkijat esittelemään tutkimusta Liikuntatieteen päiville 2023. Tutkimusesittelyt pidetään tapahtuman aikana 6.–7.9.2023 Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksessa.

Lisäksi kutsumme kaikki perustutkinnon suorittaneet, mutta ei vielä väitelleet liikuntatieteen tekijät osallistumaan tutkimuskilpailuun 1.9.2021 jälkeen julkaistulla tai toistaiseksi julkaisemattomalla liikuntatieteeseen liittyvällä alkuperäistutkimuksella. Tutkimuskilpailuun osallistuvat työt esitellään Liikuntatieteen päivillä omissa tutkimusesittelysessioissa.

Kilpailun neljä parasta työtä palkitaan stipendeillä, joiden kokonaismäärä on 2000 euroa. Summa jaetaan tieteellisen komitean määrittäminä stipendeinä. Lisäksi parhaat suulliset esitykset palkitaan erillisillä palkinnoilla. Stipendit rahoittavat Liikuntatieteellinen Seura ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta.

Osallistumisohjeet

Tutkimusesitysten ja tutkimuskilpailun ilmoittautuminen on nyt auki. Osallistu palauttamalla tutkimuksesi tiivistelmä abstraktilomakkeella 24.5.2023 mennessä.
 

Abstraktilomake
 

Tiivistelmät arvioi tieteellinen komitea. Tutkimusesittelyihin ja -kilpailuun hyväksytyille osallistujille lähetetään ilmoitus hyväksymisestä sähköpostitse 16.6.2023 mennessä. Kaikki työt esitellään suullisina esityksinä rinnakkaisissa tutkimusesittelysessiossa Liikuntatieteen päivillä.


Tutkimuskilpailun tieteellinen toimikunta

Yliopistonlehtori Liisa Hakala, Helsingin yliopisto
LitT Kari L. Keskinen
FT Jouko Kokkonen (sihteeri)

Arviointikriteerit

Liikuntatieteen päivien abstraktien arvioinnissa korostetaan tasapuolisuutta tieteenalojen kesken. Arvioinnissa huomioidaan: tutkimusidea, aineisto ja menetelmät, tulokset ja johtopäätökset, tutkimuksen uutuusarvo ja tulosten sovellusarvo.

Aikataulu


Lisätietoja tutkimusesittelyistä ja -kilpailusta:

Venla Väyrynen
Koordinaattori, Liikuntatieteen päivät
venla.vayrynen(a)lts.fi
p. 010 778 6605