Liikuntatieteen päivät 2023

Yhteistyökumppanit

Toivotamme kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat, niin yritykset kuin järjestötkin, tervetulleiksi yhteistyökumppaneiksi Liikuntatieteen päiville! Tarjoamme yhteistyökumppaneille näkyvyyttä ennen tapahtumaa sekä sen aikana. Tapahtuman kautta yhteistyökumppanit tavoittavat liikuntakentän päättäjiä, asiantuntijoita, tutkijoita, tiedon soveltajia sekä tutkimusuraansa aloittelevia opiskelijoita.

Lisätietoja:

Venla Väyrynen
venla.vayrynen(at)lts.fi

 

Tutustu tapahtuman yhteistyökumppaneihin

 

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

 

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen

 

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta on kansainvälisesti merkittävä, liikuntaa ja hyvinvointia edistävä tiedeyhteisö. Tiedekunnassamme työskentelee noin 200 asiantuntijaa, opiskelijoita on lähes 1400 ja oppiaineita 11. Strategiamme perustassa on liikkuva ihminen – hyvinvoiva yhteiskunta. Tiedekunta palvelee monipuolisesti ympäröivää yhteiskuntaa välittämällä tutkimustietoa ja asiantuntijapalveluita tiedeyhteisön ulkopuolelle.

 

Tutustu liikuntatieteellisen tiedekunnan toimintaan

 

Jyväskylän kaupungin logo, jossa lukee: Liikuntapääkaupunki Jyväskylä.

Jyväskylä on liikunnan, urheilun ja terveyden osaamisen keskus. Täällä liikunnan koulutus ja kilpa- ja huippu-urheilun tutkimus on maan huippua. Meillä on Suomen paras lähiliikuntaohjelma. Kolmasosa jyväskyläläisistä liikkuu vähintään 4-6 kertaa viikossa.

Lähivuosina Hippokselle rakentuu Pohjoismaiden merkittävin liikunnan, urheilun, terveyden ja hyvinvoinnin keskittymä, jossa ovat mukana niin arkiliikunta, harrastaminen, huippu-urheilu kuin tutkimus- ja valmennuskin.

Asukkaat ovat aktiivisia liikkujia. Liikuntaseurat tarjoavat laadukasta ja monipuolista toimintaa ja kiinnostavia tapahtumia. Meille täällä Jyväskylässä liikunta on sydämen asia.

 

Tutustu Jyväskylän kaupungin verkkosivuihin