Liikuntatieteen päivät 2023

Info

Milloin

Missä

Agora, Jyväskylän yliopisto

Liikuntatieteen päivät 2023

 

Tervetuloa Liikuntatieteen päiville 6.–7.9.2023 Jyväskylään keskustelemaan uusimmasta liikuntatieteellisestä tutkimuksesta sekä juhlimaan 90-vuotiasta Liikuntatieteellistä Seuraa!

Liikuntatieteen päivien teema on liikuntatieteet hyvinvoinnin lähteellä. Tapahtumassa tarkastellaan hyvinvointia ja liikuntaa monipuolisesti eri näkökulmista. 

Tutustu ohjelmaan ja valitse itsellesi mieluisin osallistumispolku tapahtuman teemoista: hyvinvoinnin mittaaminen ja edistäminen, lasten ja nuorten liikkuminen ja opetus, sosiaalinen vastuullisuus urheilussa tai liikuntatiedepolitiikka.

Liikuntatieteen päivillä tapahtuu myös paljon muuta! Esiseminaarissa keskustellaan liikunnasta varhaiskasvatuksessa. Tule mukaan antidopingseminaariin tai opi lisää tiedeviestinnästä Liikunta & Tiede -lehden juhlasessiossa. Tuttuun tapaan esitellään myös uutta tutkimusta ja käydään tutkimuskilpailu.

Ensimmäinen tapahtumapäivä huipentuu Liikuntatieteellisen Seuran 90-vuotisjuhlaillalliseen. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Liikuntatieteen päivillä on pitkät perinteet ja tapahtumasta on muodostunut tärkeä kohtaamispaikka liikunta- ja terveysalan tutkijoille, asiantuntijoille, päättäjille, tiedon soveltajille ja opiskelijoille. Tapahtuma edistää tutkijoiden ja tiedon käyttäjien välistä vuorovaikutusta. Samalla se on myös kouluttautumistapahtuma uraansa aloitteleville tutkijoille.

Ajankohta: 6.–7.9.2023
Tapahtumapaikka: Agora, Jyväskylän yliopisto, Mattilanniemi 2, 40100 Jyväskylä
Tapahtuman järjestävät: Liikuntatieteellinen Seura, Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta, JYU.Well – Hyvinvoinnin tutkimuksen yhteisö ja Jyväskylän kaupunki

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Liikuntatieteen päivien osallistumishinnat

  • Normaalihinta: 320 €
  • LTS-jäsen: 270 €
  • Opiskelija*: 160 € 
  • Opiskelija, LTS-jäsen*: 140 €

* Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortti on esitettävä pyydettäessä.

Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Liikuntatieteen päivien osallistuminen ALV 0 %.

Liikuntatieteen päivien osallistumishinta sisältää:

  • Osallistumisen tapahtuman tieteelliseen ohjelmaan sekä vapaaehtoiseen oheisohjelmaan.
  • Ruokailut keskiviikon ja torstain aikana (2 x lounas, 4 x kahvit).
  • Osallistumisen iltatilaisuuteen Liikuntatieteellisen Seuran 90-vuotisjuhlaillalliselle (jos olet merkinnyt osallistumisesi ilmoittautumislomakkeessa).

Lisätietoja: linda.raivio(at)lts.fi tai p. 010 778 6602.

Majoitus

 

Tarvitsetko majoitusta Liikuntatieteen päivillä?

Ohjeita tapahtumaosallistujalle

Turvallisen tapahtuman ohjeistus

Kaikki Liikuntatieteellisen Seuran tapahtumat ovat syrjinnästä vapaita. Seura on laatinut ohjeet turvalliseen tapahtumaosallistumiseen ja siihen, miten voit toimia, jos kohtaat tapahtuman aikana häirintää tai syrjintää. Tapahtuman häirintäyhteyshenkilönä toimii pääsihteeri Jari Kanerva (jari.kanerva(at)lts.fi tai p. 010 778 6603).

Tu­tus­tu tur­val­li­sen ta­pah­tu­man oh­jeis­tuk­seen (pdf)

 

Saapumisohjeet

Liikuntatieteen päivät järjestetään Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksessa, joka sijaitsee Jyväsjärven rannalla. Agora on kahden kilometrin kävelymatkan päässä Jyväskylän Matkakeskukselta (Hannikaisenkatu 20). Jyväskylän keskustasta Agoralle pääsee myös paikallisbussilla numero 5, joka pysähtyy Agoran välittömässä läheisyydessä. Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reittiopas löytyy täältä.

Autoilijoille löytyy heti Agoran välittömästä läheisyydestä ilmaisia parkkipaikkoja, joihin pysäköidään pysäköintikiekolla. 

Agoran sijainti Googlen karttapalvelussa.

Tapahtumapaikan osoite:

Mattilanniemi 2
40100 Jyväskylä
puh. 029 4418 060 (vahtimestari)

 

Esteettömyys

Agoran pääsisäänkäynti on kohtuullisen esteetön myös pyörätuolilla liikkuvalle. Vasemmanpuoleinen ulko-ovi on moottoroitu ja kynnys on noin 40 mm korkea. Rakennuksessa on kolme tilavaa hissiä ja kaksi liikkumisesteetöntä WC:tä. Toinen liikkumisesteettömistä WC:istä sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, pääsisäänkäynnistä katsottuna vasemmalla naulakkojen takana.

Kaikki luennot, ruokailut sekä näyttely ja iltatilaisuus tapahtuvat Agoran ensimmäisessä kerroksessa (lukuun ottamatta Liikunta & Tiede -lehden maksutonta 60-vuotisjuhlasessiota, joka järjestetään Jyväskylän yliopiston Liikunta-rakennuksessa). Agora auditorio 1-saliin on esteetön kulku pyörätuolilla. Luentosalit Ag Alfa sekä Ag Beeta sijaitsevat rakennuksen B-siivessä. B-siiven sisäänkäynnillä on 60 mm korkea kynnys ja kohtalaisen raskaat pariovet (75N). Pariovet pyritään mahdollisuuksien mukaan pitämään auki.

Pyörätuolisymbolilla varustettuja pysäköintipaikkoja löytyy pysäköintialueen takaosasta, viimeinen ajoväylä ennen pysäköintihallia. Varattuna on viisi paikkaa. Lisäksi pysäköintihallin etuosassa on yksi paikka pyörätuolisymbolilla.

Pysäköintipaikalta kulku pääsisäänkäynnille johtaa suoraan ajoväylää lähimmän ja ainoan viistetyn reunakiven kautta.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Agoran vahtimestareihin puh. 029 4418 060.

 

WiFi

Tapahtuman osallistujilla on käytössä vierailija-wifi. Verkkoon pääsee kirjautumaan seuraavilla tunnuksilla:

WLAN SSID: jyu-guest
Tunnus (login): rxud-9032
Salasana (password): h6.kmrw

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Liikuntatieteen päiville! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 1.9. mennessä sähköpostitse: salla.karjalainen(at)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi sekä mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä seminaarissamme. Otathan todisteen mukaasi tapahtumaan. Saat PRESS-kulkuluvan Liikuntatieteellisen Seuran infopisteeltä Agora-rakennuksen aulasta. Hyväksytty akkreditointi oikeuttaa osallistumaan maksuttomasti seminaariluennoille.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa sekä LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä sekä hyödynnetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Ilmoita LTS:n henkilökunnalle, mikäli et halua, että sinua kuvataan.

Toivomme aktiivista keskustelua ja tunnelmien jakamista tapahtuman aikana sosiaalisessa mediassa, etenkin X-palvelussa (entinen Twitter). Tapahtuman aihetunniste on #LTP23.

Lisätietoja

Venla Väyrynen (ohjelma), p. 010 778 6605, venla.vayrynen(at)lts.fi
Linda Raivio (ilmoittautuminen), p. 010 778 6602, linda.raivio(at)lts.fi
Salla Karjalainen (viestintä), p. 010 778 6607, salla.karjalainen(at)lts.fi