Liikuntatieteen päivät 2021

Näytteilleasettajat

Tervetuloa sponsoriksi!

Toivotamme kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat, niin yritykset kuin järjestötkin, tervetulleiksi esittelemään toimintaansa Liikuntatieteen päivien virtuaalisella kumppanialueella!

Tarjoamme tapahtuman sponsoreille näkyvyyttä ennen tapahtumaa sekä sen aikana. Virtuaalinen tapahtuma-alusta tarjoaa sponsoreille monipuolisesti mahdollisuuksia näkyä ja kommunikoida osallistujien kanssa. Sponsoreiden omat kumppanihuoneet voidaan teemoittaa yrityksen brändin mukaisin värein ja logoin. Lisäksi kumppanihuoneeseen voidaan lisätä chat-toiminto, jossa sponsorin on mahdollista keskustella osallistujien kanssa.

Parhaimmillaan yrityksellä on mahdollisuus tavoittaa reilusti liikuntakentän päättäjiä, asiantuntijoita, tutkijoita, tiedon soveltajia sekä tutkimusuraansa aloittelevia opiskelijoita poistumatta kotikoneelta.

Olemme valmistelleet erilaisia sponsorointipaketteja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia jokaiselle sponsoroinnista kiinnostuneelle! Mikäli olette kiinnostuneita, voimme räätälöidä myös yksilöllisiä ratkaisuja.
 

Tutustu sponsoripaketteihin
 

Lisätietoja: vilja.sipila@lts.fi

 

 

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi! 

Tutustu lehteen