Liikuntalääketieteen päivät 2020

LLTP20 – LIVESTRIIMI

Liikuntalääketieteen päivät ovat parhaimmillaan paikan päällä nautittuna, mutta jos et pääse paikalle, niin voit seurata päivien pääluennot etäyhteydellä ja osallistua keskusteluun viestiseinäpalvelun välityksellä. Tilaamalla LLTP20-striimin saat myös tapahtuman luentotallenteet käyttöösi niiltä osin kuin olemme saaneet julkaisuun esittäjiltä luvan. Toimitamme striimilinkin tilaajille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarjoamme livestriimistä myös edullisen ryhmälisenssin, jonka välityksellä organisaatiot voivat antaa henkilöstölleen ja oppilaitokset opiskelijoilleen mahdollisuuden seurata livelähetystä päivien pääsalin luennoista omilta päätelaitteiltaan tai vaikkapa isommalla joukolla luentotiloissa. Päivien jälkeen luentotallenteet ovat oppilaitoksen/organisaation käytössä opetus- ja koulutustarkoitukseen viiden vuoden ajan kuvauspäivästä lähtien.

LLTP20 -striimin hinnat ja tilauslomakkeet:

Hinnat yksittäisille henkilöille:

Tilaa henkilökohtainen striimi verkkolomakkeella.

Ryhmälisenssin hinta:

Tilaa ryhmälisenssi verkkolomakkeella.

 

Livestriimi ja verkossa olevat tallenteet ovat Liikuntatieteellinen Seura ry:n omaisuutta ja tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Niiden myyminen, vuokraaminen, kopioiminen, tallentaminen, julkinen esittäminen, näyttäminen, levittäminen ja välittäminen on tekijänoikeuslain mukaan kielletty.

Lisätietoja:
Jonne Kamsula, jonne.kamsula(at)lts.fi