Liikuntalääketieteen päivät 2020

Liikuntalääketieteen päivien näytteilleasettajat

HUOM! XXVIII Liikuntalääketieteen päivät on päätetty siirtää vuodella eteenpäin koronavirusepidemian vuoksi. Osallistujien ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja vallitsevassa tilanteessa yli 200 hengen laadukkaan verkostotapahtuman järjestämisen katsottiin olevan mahdotonta. Päiville on kuitenkin jo päätetty uudeksi ajankohdaksi 1.-2.12.2021 ja paikkana säilyy Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki. Seminaarin teemana tulee olemaan edelleen ”Lisää suorituskykyä! – terve ja menestyvä urheilija”.

 

VUODEN LIIKUNTALÄÄKETIETEELLINEN TUTKIMUS 2020 -KILPAILU TOTEUTETAAN VIRTUAALISENA

Tarjolla myös maksuton liikuntalääketieteen webinaari!

Siirretyn tapahtuman tilalla järjestetään torstaina 3.12.2020 vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2020 -kilpailun virtuaalinen finaalisessio ja palkintojen jako sekä puolen päivän mittainen webinaarisessio liikuntalääketieteen ajankohtaisista teemoista. Webinaarit ovat maksuttomia! Lisätietoa webinaariohjelmasta julkaistaan lähiaikoina tällä sivustolla ja LTS:n sosiaalisen median kanavissa

 

Virtuaalisen tapahtuman ajankohta on 3.12. Kumppanuudesta kiinnostuneita yrityksiä ja yhteisöjä pyydämme ottamaan yhteyttä:
Jonne Kamsula

Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi