Liikuntalääketieteen webinaari – Liikuttaako Covid-19?

Liikuntalääketieteen webinaari – Liikuttaako Covid-19?

Milloin

Missä

Webinaari

Liikuntalääketieteen päivät 2020

Liikuntalääketieteen webinaari – Liikuttaako COVID-19? 

Liikuntalalääketieteen päivien tilalla järjestetään tänä vuonna torstaina 3.12.2020 kaikille avoin ja maksuton Liikuntalääketieteen webinaari – Liikuttaako COVID-19? ja Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2020 -kilpailun virtuaalinen finaalisessio. Tutustu webinaarin ohjelmaan täällä.

Tutkimuskilpailun virtuaalifinaalissa nähdään neljän finalistin esitykset ja palkintojen jako. Myös muut kilpailuun osallistuvat tutkimukset tulevat katsottaviksi 10 minuutin mittaisina tutkimusraportointitallenteina.

Ilmoittautuminen päättyi 26.11.

Lisätietoja osallistumisesta linda.raivio(at)lts.fi, puh. 050 4437262.

 

Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2020 -kilpailu

Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2020 -kilpailu järjestetään koronavirusepidemian vuoksi tänä vuonna siis virtuaalisesti. Kilpailuun osallistui määräaikaan mennessä 26 tutkimusabstraktia. Tutkimuskilpailun tulokset esitellään virtuaalisessiossa ja tallenteina torstaina 3.12.2020.

Lisätietoja tutkimuskilpailu-välilehdeltä.

 

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan webinaariin! Pyydämme esittämään mahdolliset etähaastattelupyynnöt ennakkoon 27.11. mennessä sähköpostitse: salla.karjalainen(a)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Toivomme osallistujilta aktiivista twiittausta sekä kysymyksien esittämistä ja kommentointia myös Twitterin kautta. Tapahtuman aihetunnisteina sosiaalisen median kanavissa ovat webinaarin osalta #liikuttaakocovid ja tutkimuskilpailun osalta #LLtutkimuskilpailu2020.

 

XXVIII Liikuntalääketieteen päivät siirtyvät vuodella koronavirusepidemian vuoksi

Osallistujien ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja vallitsevassa tilanteessa yli 200 hengen laadukkaan verkostotapahtuman järjestäminen olisi ollut mahdotonta.

Tapahtuman uusi ajankohta on 1.–2.12.2021 ja paikkana säilyy Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki. Seminaarin teemana on ”Lisää suorituskykyä! – terve ja menestyvä urheilija”. Tarkoituksena on luoda kokonaisvaltainen näkemys urheilijan suorituskyvyn tukemiseen ja terveyden edistämiseen.

 

Lisätietoja

Jonne Kamsula (ohjelma)
puh. 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi

Linda Raivio (ilmoittautuminen)
puh. 010 778 6602
linda.raivio(at)lts.fi

Salla Karjalainen (mediayhteistyö)
puh. 010 778 6607
salla.karjalainen(at)lts.fi

 

Järjestämme webinaarin yhteistyössä kumppaneiden kanssa:

Helsingin Urheilulääkäriasema
Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus, KIHU
Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitos
Oulun Liikuntalääketieteellinen Klinikka
Paavo Nurmi –keskus, Turku
Tampereen Urheilulääkäriasema
Helsingin yliopisto
Jyväskylän yliopisto
Oulun yliopisto
Turun yliopisto
Suomen Fysioterapeutit