Kuntotestauspäivät 2023

Näytteilleasettajat

 

 

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen

 

 

Fysioline on terveys- ja liikunta-alalla tunnettu tekijä jo vuodesta 1991. Keskeisimpiä toimintasektoreitamme ovat:

Lue li­sää Fy­sio­li­ne Oy:sta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUR Oy on suomalainen kuntosalilaitteita valmistava yritys. Valmistamme Kokkolan tehtaillamme myös hyppytestilevyt ja tasapainon testaus- ja harjoittelulaitteet sekä voimantestauslaitteet ohjelmistoineen.

Maahantuomme ruotsalaiset Monark testiergometrit ja japanilaiset Tanita kehonkoostumusanalysaattorit ammattikäyttöön. Laitteet ovat yhteensopivat mm. FireFit, K-Lab ja Fitware- sekä ErgoPro- ohjelmistojen kanssa ja niitä käytetään laajasti turvallisuusalojen toimijoiden testauksessa maailmanlaajuisesti.

Tulkaa tapaamaan meitä ja tutustumaan tuotteisiimme Kuntotestauspäivien näyttelyssä.

Lue lisää HUR Oy:sta

 

 

Koulutamme ja valmennamme viranomaisia!
Monipuolisilla koulutuksilla ja treeniohjelmilla vahvistetaan viranomaisten toimintakykyä ja työssä jaksamista. Valmennukset perustuvat omiin kokemuksiimme erikoisjoukoissa toimimisesta sekä siviilikoulutuksistamme. Harjoitusohjelmilla kehitetään pääosin fyysistä toimintakykyä. Harjoitusohjelmien ohessa tarjoamme myös opetusta aiheista, joiden tiedämme olevan merkityksellisiä viranomaisten toimintakyvyn kannalta. Valmennukset ovat aina kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät voima-, kestävyys- ja muiden tarvittavien ominaisuuksien harjoittelu.

Lue lisää Tora Tactical Fitness Oy:sta

 

 

Kehonkoostumusmittalaitteet ammattikäyttöön. InBodylla saat monipuolisen kuvan kehon tilasta. Luotettava kehonkoostumusmittaus antaa käsityksen kehon hyvinvoinnista ja taustalla vaikuttavista elintavoista.

Lue lisää InBody Suomi / Tervetec Oy:sta

 

 

Puhti on palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Palvelumme auttaa huolehtimaan hyvinvoinnista, terveydestä ja pysymään vireessä. Puhdin testipaketit antavat laboratoriokokeiden kautta kuvan siitä, miten oma keho voi.

Lue li­sää Puh­ti Lab Oy:sta

 

 

UKK-instituutti on terveys- ja liikunta-alalla toimiva yksityinen tutkimus- ja asiantuntijakeskus. UKK-instituutin tehtävänä on edistää väestön terveyttä ja toimintakykyä vähentämällä liikkumattomuutta, liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia sekä lisäämällä terveysliikuntaa.

Tutustu UKK-instituutin verkkosivuihin

 

 

Terve urheilija -ohjelma vie tutkittua tietoa urheilijan terveydestä, vammojen ehkäisystä ja ravitsemuksesta valmentajille ja urheilijoille, heidän taustajoukoilleen ja kaikille urheilusta kiinnostuneille. Terve urheilija -ohjelmaa koordinoivat Tampereen Urheilulääkäriasema ja UKK-instituutti. Terve urheilija välittää tietoa terveurheilija.fi-verkkosivujen sekä sosiaalisen median kanavien kautta (@terveurheilija). Kaikki verkkomateriaalimme ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Lisäksi ohjelma järjestää urheiluvammojen ehkäisyn valmentajakoulutuksia ympäri Suomen. Tunnistat meidät sloganeista: ”Terve urheilija menestyy!” ja ”Tutkittu tieto valmennuksen tueksi”.

Lue li­sää Ter­ve ur­hei­li­ja -oh­jel­mas­ta

Tutustu lasten ja nuorten liikuntavammojen ehkäisyn suosituksiin

 

 

 

Liikuntahankkeet.fi kokoaa liikunnan hankkeet ja hyvät käytännöt samaan verkkopalveluun. Löydät hankerekisteristä tietoa käynnissä olevista ja toteutetuista liikunnan kehittämishankkeista. Rekisteriin on myös kerätty tietoa erilaisista liikunnan hyvistä käytännöistä. Lisäksi sivusto tarjoaa mahdollisuuden löytää ja luoda yhteistyöverkostoja kehittämistyön tueksi. Voit sekä hakea tietoa hankerekisteristä että jättää rekisteriin tiedot liikuntahankkeista tai hyvistä käytännöistä muiden hyödynnettäväksi.

Tutustu Liikuntahankkeet-palveluun

 

Liikuntatieteellinen Seura perustettiin 18.2.1933, joten tänä vuonna vietämme 90-vuotisjuhlia. Lisäksi Liikunta & Tiede -lehti täyttää 60 vuotta. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Lue lisää juhlavuodesta

 

 

Lisätietoja

Jonne Kamsula
Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi