Kuntotestauspäivät 2023

Livestriimi

Kuntotestauspäivät ovat parhaimmillaan paikan päällä nautittuna. Jos et kuitenkaan pääse paikalle, voit seurata luentoja etäyhteydellä ja osallistua keskusteluun virtuaalialustalla.

Tilaamalla striimin saat myös tapahtuman luentotallenteet käyttöösi niiltä osin kuin saamme esittäjiltä luvan julkaisuun. Toimitamme striimilinkin tilaajille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarjoamme livestriimistä myös edullisen ryhmälisenssin, jonka välityksellä organisaatiot voivat antaa henkilöstölleen ja oppilaitokset opiskelijoilleen mahdollisuuden seurata tapahtuman luentoja omilta päätelaitteiltaan tai vaikkapa isommalla joukolla luentotiloissa.

Tapahtuman jälkeen luentotallenteet ovat käytössä opetus- ja koulutustarkoitukseen viiden vuoden ajan kuvauspäivästä lähtien.

Striimin osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.
** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Tilaa striimi täältä

Striimin ryhmälisenssin osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

Ryhmälisenssin striimilinkkien jakelu oppilaitokselle/organisaatiolle tapahtuu tilaajan ilmoittamien yhdyshenkilöiden kautta, jotka välittävät linkin oman organisaationsa sisäisesti. Toimitamme striimilinkit noin viikkoa ennen tapahtumaa. Ryhmälisenssin myötä osallistujat voivat seurata livelähetystä tapahtuman pääsalin luennoista omilta päätelaitteiltaan tai vaikkapa isommalla joukolla luentotiloissa.

Voit vielä tilata ryhmälisenssin sähköpostitse: linda.raivio(at)lts.fi tai puh. 050 443 7262.

Viimeinen ilmoittausumispäivä ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on päättynyt. Etäosallistumisen viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on tiistai 21.3.2023. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena.

Livestriimi ja verkossa olevat tallenteet ovat Liikuntatieteellinen Seura ry:n omaisuutta ja tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Niiden myyminen, vuokraaminen, kopioiminen, tallentaminen, julkinen esittäminen, näyttäminen, levittäminen ja välittäminen on tekijänoikeuslain mukaan kielletty.

Lisätietoja

Jonne Kamsula, jonne.kamsula(at)lts.fi, p. 050 310 5423