Koronavirus ja liikunta

Koronavirusepidemia on johtanut maailmanlaajuiseen poikkeustilanteeseen, jolla on monitahoiset vaikutukset ja pitkäkantoiset seuraukset. Liikuntaa ei kannata unohtaa koronan aikakaudellakaan, koska liikkumattomuuden haittavaikutukset tulevat nopeasti esiin.

"Terveenä saa liikkua, mutta kehoaan kannattaa kuunnella erityisen herkästi", ohjeistaa liikuntalääketieteen professori Urho Kujala COVID-19 -infektiot ja aktiiviliikkujan varotoimet -tekstissään.

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta ja liikunnasta

Blogeja, videoita ja podcasteja

Kannattaa tutustua myös näihin:

Avoin tiede

Tut­kit­tua tie­toa avoi­mes­ti ja mak­sut­ta

Vastuullisena tiedekustantajana ja liikuntatiedon välittämiseen keskittyvänä tieteellisenä seurana halusimme koronakeväänä helpottaa pääsyä tiedon äärelle. Avasimme maksutta saataville neljä Liikunta & Tiede -lehteä. Lisäksi kokosimme linkkilistan sivustoltamme pdf-muodossa löytyviin tutkimuksiin ja selvityksiin sekä muuhun verkkoaineistoomme.

Hyödynnä tutkittua tietoa

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin