Liikuntalääketieteen päivät 2024

Näytteilleasettajat

Tervetuloa kumppaniksi Liikuntalääketieteen päiville 2024!

Toivotamme kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat, niin yritykset kuin järjestöt, esittelemään toimintaanne Liikuntalääketieteen päiville 2024. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain ison joukon liikunnan, liikuntalääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisia: liikunnan asiantuntijoita, tutkijoita, lääkäreitä, fysioterapeutteja sekä alan opettajia ja opiskelijoita. Odotamme tapahtumaan noin 200 osallistujaa. Kyseessä on Liikuntalääketieteen verkoston tärkein vuosittainen kohtaamispaikka Suomessa. Tapahtumaa on järjestetty jo yli 30 vuotta!

Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 27.–28.11.2024 Hotelli Haaga Central Parkissa Helsingissä! Seminaarin teemana on tänä vuonna Liikunta ja mielenterveys. Näyttely on auki koko tapahtuman ajan.

Näyttelypaikka sisältää pöydän, kaksi tuolia ja sähköliitännän (noin 4–6 m²).

Näyttelypaketin hinta

Hinta 800 € (alv 0 %, yleishyödyllinen yhdistys)

Näytteilleasettajan peruspaketin hintaan kuuluvat:

Aikataulu

Näyttelypaikan varaukset 1.11.2024 mennessä. Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä tapahtuman tuottajaan: Jonne Kamsula, p. 050 310 5434, jonne.kamsul(a)lts.fi.

 

Lisätietoja:

Jonne Kamsula (tapahtuman tuottaja, ohjelma, kumppanien näyttely)
p. 050 310 5434
jonne.kamsula(a)lts.fi
 
Linda Raivio (ilmoittautuminen)
p. 010 778 6602
linda.raivio(a)lts.fi

 

Menossa mukana

 

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen

 

 

Liikuntalääketiede Suomi on kuuden liikuntalääketieteen keskuksen muodostama asiantuntijaverkosto, joka tutkii ja edistää urheilijoiden, aktiiviliikkujien sekä koko väestön terveyttä ja hyvinvointia.

Lue li­sää Lii­kun­ta­lää­ke­tie­de Suo­mi -asian­tun­ti­ja­ver­kos­tos­ta

 

 

 

Liikuntahankkeet.fi kokoaa liikunnan hankkeet ja hyvät käytännöt samaan verkkopalveluun. Löydät hankerekisteristä tietoa käynnissä olevista ja toteutetuista liikunnan kehittämishankkeista. Rekisteriin on myös kerätty tietoa erilaisista liikunnan hyvistä käytännöistä. Lisäksi sivusto tarjoaa mahdollisuuden löytää ja luoda yhteistyöverkostoja kehittämistyön tueksi. Voit sekä hakea tietoa hankerekisteristä että jättää rekisteriin tiedot liikuntahankkeista tai hyvistä käytännöistä muiden hyödynnettäväksi.

Tu­tus­tu Lii­kun­ta­hank­keet-pal­ve­luun