Liikuntalääketieteen päivät 2023

Livestriimi

Liikuntalääketieteen päivät ovat parhaimmillaan paikan päällä nautittuna. Jos et kuitenkaan pääse paikalle, voit seurata seminaarin pääsalin luentoja etäyhteydellä ja osallistua keskusteluun chatissa. Huom! Tänä vuonna rinnakkaissalien sessioihin ei ole mahdollista osallistua etäyhteydellä.

Tilaamalla striimin saat myös luentotallenteet käyttöösi pääsalin esitysten osalta ja niiltä osin kuin saamme esittäjiltä luvan julkaisuun. Toimitamme striimilinkin tilaajille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarjoamme livestriimistä myös edullisen ryhmälisenssin, jonka välityksellä organisaatiot voivat antaa henkilöstölleen ja oppilaitokset opiskelijoilleen mahdollisuuden seurata tapahtuman pääsalin luentoja omilta päätelaitteiltaan tai vaikkapa isommalla joukolla luentotiloissa.

Tapahtuman jälkeen luentotallenteet ovat käytössä opetus- ja koulutustarkoitukseen viiden vuoden ajan kuvauspäivästä lähtien.

Huom! Etäosallistumisen ilmoittautumista on jatkettu tiistaihin 28.11.2023 saakka

Hinnat

Hinnat yksittäisille henkilöille:

Il­moit­tau­du osal­lis­tu­jak­si LLTP23-livestriimiin


Ryhmälisenssin hinta:

Ti­laa op­pi­lai­tok­sel­le/or­ga­ni­saa­tiol­le LLTP23-livestriimin ryh­mä­li­sens­si

 

Peruutusehdot

Striimitilauksen viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on tiistai 28.11.2023. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena.

Livestriimi ja verkossa olevat tallenteet ovat Liikuntatieteellinen Seura ry:n omaisuutta ja tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Niiden myyminen, vuokraaminen, kopioiminen, tallentaminen, julkinen esittäminen, näyttäminen, levittäminen ja välittäminen on tekijänoikeuslain mukaan kielletty.

Lisätietoja
Jonne Kamsula, jonne.kamsula(at)lts.fi | p. 050 3105423