Liikuntalääketieteen päivät 2023

Info

Milloin

Missä

Hotel Haaga Central Park, Helsinki

Liikuntalääketieteen päivät 2023

Tervetuloa XXX Liikuntalääketieteen päiville 29.–30.11.2023 Hotel Haaga Central Parkiin Helsinkiin! Seminaarin teemana on tänä vuonna liikuntalääketiede hyvinvointialueiden tukena.

Tule päivittämään tietosi, keskustelemaan mielenkiintoisten esitysten siivittämänä ja tapaamaan muita alan toimijoita liikuntalääketieteen verkoston tärkeimpään vuosittaiseen kohtaamiseen Suomessa!

Tapahtuman ohjelman löydät täältä.

Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2023 -kilpailu

Liikuntalääketieteen päivien yhteydessä järjestetään Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2023 -kilpailu. Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus sekä nuori tutkija pjulkistetaan ja palkitaan Liikuntalääketieteen päivillä 29.11.2023. Tänä vuonna kilpailuun lähetettiin 41 abstraktia. Arviointien perusteella neljä parasta tutkimusta pääsi finaaliin, jossa täydelliset käsikirjoitukset arvioi tätä tarkoitusta varten koottu erillinen finaaliraati. Lisätietoja tutkimuskilpailu-välilehdellä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

  • Normaalihinta: 390 €
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 320 €
  • Opiskelijahinta**: 260 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 225 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.
** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Hinnat sisältävät seminaarimateriaalin, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä iltajuhlan illallisen. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Liikuntalääketieteen päivien osallistuminen ALV 0 %, sillä Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Ilmoittautuminen paikan päälle tapahtumaan sulkeutui 8.11.2023. Etäosallistumisen ilmoittautumista on jatkettu tiistaihin 28.11.2023 saakka. Etäosallistumisen hinnat ja ilmoittautuminen löytyvät striimi-välilehdeltä.

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantaina 13.11.2023. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta osallistuja ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(a)lts.fi).

Seminaaripaikka

Hotel Haaga Central Park, Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki.

Katso kulkuyhteydet Helsingin keskustasta ja lentokentältä Hotellin verkkosivuilta.

Hotelli ja seminaaritilat ovat esteettömiä (pois lukien uima-allas ja saunatilat).

Hotellilla voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa, rentoutua, hyödyntää erilaisia hyvinvointipalveluja. Löydät hotellilta sauna- ja uima-allasosaston, kuntosalin ja joogastudion. Lisätietoja löydät hotellin verkkosivuilta.

Iltajuhla

Seminaarin yhteydessä järjestetään iltajuhla Hotel Haagan ravintola Central Parkissa keskiviikkona 29.11.2023 klo 19.30 alkaen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen seminaari-ilmoittatumisen yhteydessä. Illanvietto ja buffet-illallinen kuuluvat seminaarin hintaan.

Majoitus ja majoituskiintiövaraukset

Osallistujat varaavat ja maksavat majoitukset itse. Kiintiövaraus on voimassa Hotel Haaga Central Parkissa 28.10.2023 saakka tai niin kauan kuin huoneita on saatavilla. Ilmoita varausta tehdessäsi kiintiövaraustunnus: LLTP2023.

Huoneet kiintiöstä hintaan:

  • standard SGL (1HH) hintaan 115 €
  • standard DBL (2HH leveä parivuode) hintaan 135 €
  • standard TWN (2HH erilliset sängyt) hintaan 135 €
  • superior DBL (2HH leveä parivuode) hintaan 150 €
  • 115 € / Standard SGL 1HH ja 135 € / Standard 2HH sekä 143 € Superior 1HH ja 150 € /Superior 2HH, yksittäisen huoneen laskutuslisä 10 €.
Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki
Puh. +358 9 5807 877
Sähköposti: hotel(at)haaga.fi tai sales(at)haaga.fi
Verkkosivut: https://www.hotelhaaga.fi
Kiintiövaraustunnus: LLTP23

Hotellilla voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa, rentoutua, hyödyntää erilaisia hyvinvointipalveluja. Löydät hotellilta sauna- ja uima-allasosaston, kuntosalin ja joogastudion. Lisätietoja löydät hotellin verkkosivuilta.

Erikoisalakohtaiset koulutustunnit

Tilaisuudelle on haettu lääketieteen erikoisalakohtaisia koulutustunteja seuraavasti: fysiatria 10, geriatria 4, keuhkosairaudet ja allergologia 4, lastenpsykiatria 2, lastentaudit 6, liikuntalääketiede 15, nuorisopsykiatria 2, psykiatria 2, psykiatria / runkokoulutus 6, sisätaudit / runkokoulutus 6, terveydenhuolto (EL) 8, työterveyshuolto 10 ja yleislääketiede 8.

Mikäli olet erikoistuva lääkäri tai opiskelija, sinulla on mahdollisuus saada todistus osallistumisestasi koulutukseen. Voit tiedustella osallistumistodistusta tapahtuman jälkeen linda.raivio(at)lts.fi  tai puh. 050 443 7262.

Ohjeita tapahtumaosallistujalle

Kaikki Liikuntatieteellisen Seuran tapahtumat ovat syrjinnästä vapaita. Seura on laatinut ohjeet turvalliseen tapahtumaosallistumiseen ja siihen, miten voit toimia, jos kohtaat tapahtuman aikana häirintää tai syrjintää. Tapahtuman häirintäyhteyshenkilönä toimii pääsihteeri Jari Kanerva (jari.kanerva(at)lts.fi tai p. 010 778 6603).

Tutustu turvallisen tapahtuman ohjeistukseen (pdf)

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään haastattelupyynnöt ennakkoon sähköpostitse: salla.karjalainen(a)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä tapahtumassa. Otathan todisteen mukaasi ja esität sen Liikuntatieteellisen Seuran infopisteellä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa sekä LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä sekä hyödynnetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Ilmoita LTS:n henkilökunnalle, mikäli et halua, että sinua kuvataan.

Toivomme aktiivista keskustelua ja tunnelmien jakamista tapahtuman aikana sosiaalisessa mediassa, etenkin X-palvelussa (entinen Twitter). Tapahtuman aihetunnisteet ovat #LLTP23 ja #liikuntalääketiede.

Lisätietoja

Jonne Kamsula (ohjelma) | puh. 010 778 6606 | 050 310 5423 | jonne.kamsula(at)lts.fi
Linda Raivio (ilmoittautuminen) | puh. 010 778 6602 | linda.raivio(at)lts.fi 
Salla Karjalainen (mediayhteistyö) | puh. 010 778 6605 | salla.karjalainen(at)lts.fi

Tapahtuman järjestävät

Liikuntatieteellinen Seura järjestää seminaarin yhteistyössä Liikuntalääketiede Suomi -verkoston kanssa.

Liikuntalääketiede Suomi on kuuden liikuntalääketieteen keskuksen muodostama asiantuntijaverkosto, joka tutkii ja edistää urheilijoiden, aktiiviliikkujien sekä koko väestön terveyttä ja hyvinvointia.

 

HULA - Helsingin urheilulääkäriasema, Urheilulääketieteen säätiö sr

Huippu-urheilun instituutti, KIHU

Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitos

ODL Liikuntaklinikka - Oulun Diakonissalaitoksen säätiö

Paavo Nurmi –keskus, Turku

Tampereen Urheilulääkäriasema

 

Lisäksi yhteistyössä mukana

 

Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto

PET-keskus, Turun yliopisto

Suomen Fysioterapeutit