Liikuntalääketieteen päivät 2023

Info

Milloin

Missä

Helsinki

Liikuntalääketieteen päivät 2023

Tervetuloa XXX Liikuntalääketieteen päiville 29.–30.11.2023 Helsinkiin! Seminaarin teemana on tänä vuonna Liikuntalääketiede hyvinvointialueiden tukena.

Tule päivittämään tietosi, keskustelemaan mielenkiintoisten esitysten siivittämänä ja tapaamaan muita alan toimijoita liikuntalääketieteen verkoston tärkeimpään vuosittaiseen kohtaamiseen Suomessa!

Kilpailukutsu: Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2023 -kilpailu

Liikuntalääketieteen päivien yhteydessä järjestetään Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2023 -kilpailu. Kilpailuun voi osallistua 1.1.2023 jälkeen julkaistulla tai toistaiseksi julkaisemattomalla liikuntalääketieteeseen liittyvällä alkuperäistutkimuksella. Tutkimuskilpailun tulokset esitellään Liikuntalääketieteen päivillä.

Kaikki saapuneet abstraktit voivat osallistuvat Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2023 -kilpailuun. Kilpailussa jaetaan useampia palkintoja, joista vähintään yksi palkinto menee nuorelle liikuntalääketieteen tutkijalle. Lisäksi parhaat suulliset esitykset palkitaan erillisillä palkinnoilla. Nuoreksi tutkijaksi katsotaan henkilö, joka ei ole vielä väitellyt ja on korkeintaan 35-vuotias seminaarin alkaessa. Suomenkielinen abstrakti tulee palauttaa 12.9.2023 klo 16.00 mennessä. Tarkemmat kirjoitusohjeet ja linkki abstraktilomakkeeseen löydät tutkimuskilpailu-välilehdellä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

  • Normaalihinta: 390 €
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 320 €
  • Opiskelijahinta**: 260 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 225 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.
** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 8.11.2023.

Hinnat sisältävät seminaarimateriaalin, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä iltajuhlan illallisen. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Liikuntalääketieteen päivien osallistuminen ALV 0 %. Ilmoittatumislomake avataan kesäkuun aikana. Lisätietoja osallistumisesta: linda.raivio(at)lts.fi  tai puh. 050 443 7262.

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantaina 13.11.2023. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta osallistuja ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(a)lts.fi).

Seminaaripaikka

Seminaari järjestetään Helsingissä. Tarkempi seminaaripaikka julkaistaan kesäkuun aikana.

Iltajuhla

Seminaarin yhteydesssä järjestetään iltajuhla keskiviikkona 29.11.2023 klo 19.00 alkaen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen seminaari-ilmoittatumisen yhteydessä. Illanvietto ja buffet-illallinen kuuluvat seminaarin hintaan.

Ohjeita tapahtumaosallistujalle

Kaikki Liikuntatieteellisen Seuran tapahtumat ovat syrjinnästä vapaita. Seura on laatinut ohjeet turvalliseen tapahtumaosallistumiseen ja siihen, miten voit toimia, jos kohtaat tapahtuman aikana häirintää tai syrjintää. Tapahtuman häirintäyhteyshenkilönä toimii pääsihteeri Jari Kanerva (jari.kanerva(at)lts.fi tai p. 010 778 6603).

Tutustu turvallisen tapahtuman ohjeistukseen (pdf)

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään haastattelupyynnöt ennakkoon sähköpostitse: salla.karjalainen(a)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä tapahtumassa. Otathan todisteen mukaasi ja esität sen Liikuntatieteellisen Seuran infopisteellä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan Liikuntatieteellisen Seuran sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä. Kuvia ja videoita käytetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Tapahtuman aihetunnisteet sosiaalisen median kanavissa ovat #LLTP23 ja #liikuntalääketiede. Tapahtuman aikana toivomme aktiivista keskustelua, kysymysten esittämistä ja kommentointia etenkin Twitterissä.

Lisätietoja

Jonne Kamsula (ohjelma) | puh. 010 778 6606 | 050 310 5423 | jonne.kamsula(at)lts.fi
Linda Raivio (ilmoittautuminen) | puh. 010 778 6602 | linda.raivio(at)lts.fi 
Salla Karjalainen (mediayhteistyö) | puh. 010 778 6605 | salla.karjalainen(at)lts.fi

Tapahtuman järjestävät

Liikuntatieteellinen Seura järjestää seminaarin yhteistyössä Liikuntalääketiede Suomi -verkoston kanssa.

Liikuntalääketiede Suomi on kuuden liikuntalääketieteen keskuksen muodostama asiantuntijaverkosto, joka tutkii ja edistää urheilijoiden, aktiiviliikkujien sekä koko väestön terveyttä ja hyvinvointia.

 

HULA - Helsingin urheilulääkäriasema, Urheilulääketieteen säätiö sr

Huippu-urheilun instituutti, KIHU

Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitos

ODL Liikuntaklinikka - Oulun Diakonissalaitoksen säätiö

Paavo Nurmi –keskus, Turku

Tampereen Urheilulääkäriasema

 

Lisäksi yhteistyössä mukana

 

Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto

PET-keskus, Turun yliopisto

Suomen Fysioterapeutit