Liikuntalääketieteen päivät 2023

Näytteilleasettajat

Tervetuloa kumppaniksi Liikuntalääketieteen päiville 2023!

Toivotamme kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat, niin yritykset kuin järjestöt, esittelemään toimintaanne Liikuntalääketieteen päiville 2023. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain ison joukon liikunnan, liikuntalääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisia: liikunnan asiantuntijoita, tutkijoita, lääkäreitä, fysioterapeutteja sekä alan opettajia ja opiskelijoita. Odotamme tapahtumaan noin 200 osallistujaa. Varaa näyttelypaikka 8.11.2023 mennessä!

XXX Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 29.11.–30.11.2023 Helsingissä! Seminaarin teemana on tänä vuonna Liikuntalääketiede hyvinvointialueiden tukena. Tarkempi seminaaripaikka julkaistaan kesäkuun aikana. Näyttely on auki koko tapahtuman ajan.

Näyttelypaikka sisältää pöydän, kaksi tuolia ja sähköliitännän (noin 4-6 m²).

 

Näyttelypaketin hinta

Hinta 800 € (alv 0 %, yleishyödyllinen yhdistys)

Näytteilleasettajan peruspaketin hintaan kuuluvat:

 

Aikataulu

Näyttelypaikan varaukset 8.11.2023 mennessä. Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä tapahtuman tuottajaan:

Jonne Kamsula
Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi

 

 

Menossa mukana

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen