Liikuntalääketieteen päivät 2021

Livestriimi

Liikuntalääketieteen päivät ovat parhaimmillaan paikan päällä nautittuna. Jos et kuitenkaan pääse paikalle, voit seurata pääluentoja etäyhteydellä ja osallistua keskusteluun virtuaalialustalla. Tilaamalla striimin saat myös tapahtuman luentotallenteet käyttöösi niiltä osin kuin saamme esittäjiltä luvan julkaisuun. Toimitamme striimilinkin tilaajille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarjoamme livestriimistä myös edullisen ryhmälisenssin, jonka välityksellä organisaatiot voivat antaa henkilöstölleen ja oppilaitokset opiskelijoilleen mahdollisuuden seurata tapahtuman pääsalin luentoja omilta päätelaitteiltaan tai vaikkapa isommalla joukolla luentotiloissa. Tapahtuman jälkeen luentotallenteet ovat käytössä opetus- ja koulutustarkoitukseen viiden vuoden ajan kuvauspäivästä lähtien.

Ilmoittatutuminen tapahtumaan on päättynyt.

Hinnat

Hinnat yksittäisille henkilöille:

Tilaa striimi tämän lomakkeen kautta

 

Ryhmälisenssin hinta:

Tilaa ryhmälisenssistriimi tämän lomakkeen kautta

 

Livestriimi ja verkossa olevat tallenteet ovat Liikuntatieteellinen Seura ry:n omaisuutta ja tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Niiden myyminen, vuokraaminen, kopioiminen, tallentaminen, julkinen esittäminen, näyttäminen, levittäminen ja välittäminen on tekijänoikeuslain mukaan kielletty.

Lisätietoja:
Jonne Kamsula, jonne.kamsula(at)lts.fi. p. 050 3105423