Liikuntalääketieteen päivät 2021

Näytteilleasettajat

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen

Liikuntalääketiede Suomi on kuuden liikuntalääketieteen keskuksen muodostama asiantuntijaverkosto, joka tutkii ja edistää urheilijoiden, aktiiviliikkujien sekä koko väestön terveyttä ja hyvinvointia.

Lue lisää Liikuntalääketiede Suomi -asiantuntijaverkostosta

 

Terve urheilija -ohjelma vie tutkittua tietoa urheilijan terveydestä, vammojen ehkäisystä ja ravitsemuksesta valmentajille ja urheilijoille, heidän taustajoukoilleen ja kaikille urheilusta kiinnostuneille. Terve urheilija -ohjelmaa koordinoivat Tampereen Urheilulääkäriasema ja UKK-instituutti. Terve urheilija välittää tietoa terveurheilija.fi-verkkosivujen sekä sosiaalisen median kanavien kautta (@terveurheilija). Kaikki verkkomateriaalimme ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Lisäksi ohjelma järjestää urheiluvammojen ehkäisyn valmentajakoulutuksia ympäri Suomen. Tunnistat meidät sloganeista: ”Terve urheilija menestyy!” ja ”Tutkittu tieto valmennuksen tueksi”.

Lue lisää Terve urheilija -ohjelmasta

 

Suomen Valmentajat on urheiluvalmentajien joukkueen kapteeni, joka kokoaa joukkueen yhteen ja auttaa sen jäseniä kehittämään osaamistaan, menestymään ja saamaan arvostusta. Suomen Valmentajien jäseneksi voi liittyä jokainen urheiluvalmennuksen parissa toimiva henkilö – valmennuksen vasta aloittanut tai jo konkari. Jäseneksi voi liittyä myös yhteisö, joka huolehtii valmentajistaan ja heidän osaamisestaan.

Lue lisää Suomen Valmentajista

 

 

Syömisen häiriöt ovat väestössä kasvava ongelma. Sama valitettava trendi näkyy myös urheilussa. Urheilijoilla häiriintynyt syömiskäyttäytyminen on yleisempää kuin muussa väestössä. Häiriintynyt syöminen voi pitkittyessään johtaa syömishäiriöihin, jotka ovat vakavia sairauksia. Jo lievä syömishäiriöoireilu voi heikentää urheilijan terveyttä, suorituskykyä ja kehittymistä merkittävästi.

Oman Elämänsä Urheilija -projektin tavoitteena on lisätä urheilijoiden, valmentajien, vanhempien sekä muiden urheilijoiden tukijoukkojen ymmärrystä häiriintyneestä syömisestä. Projektissa luodaan myös toimintamalleja syömishäiriökäyttäytymisen varhaiseen tunnistamiseen, ennaltaehkäisyyn sekä urheilijoiden hoitamiseen. Syömishäiriökeskus käynnisti Oman Elämänsä Urheilija -projektin 2020 alussa.

Lisätietoja Oman Elämänsä Urheilija -projektista

 

Spira Oy Hengityshoitokeskus

Lue lisää Spira Oy:sta

 

Timik Medical Oy on osa Timik Group AB:tä, Pohjoismaista terveydenhuollon teknologiayritystä. Groupin toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Timik Medical Oy:n painopistealueet ovat ensihoito, tehohoito, anestesia, hengityshoito, vastasyntyneet, hengitysdiagnostiikka ja lääkintätekniset testauslaitteet.

Edustamme painopistealueidemme johtavia laitevalmistajia. Etsimme toimittajan ominaisuudessa koko ajan markkinoiden parhaita korkealaatuisia ratkaisuja, joilla voidaan parantaa terveysongelmista kärsivien ihmisten elämänlaatua. Timik Group koostuu 65:sta erittäin omistautuneesta ja ammattitaitoisesta työntekijästä, jotka ovat sitoutuneet etsimään markkinoiden parhaita terveydenhuollon teknologian ratkaisuja.

Lisätietoa Timik Medical Oy:sta

 


Fysioline on terveys- ja liikunta-alalla tunnettu tekijä jo vuodesta 1991. Keskeisimpiä toimintasektoreitamme ovat:

  1. Fysioline Pharma (IcePower valmistus ja myynti, lääkevalmisteiden maahantuonti),
  2. Fysioline LIIKUNTA; kuntosalilaitteet ja varusteet käsipainosta äänentoistoon ja kaikki siltä väliltä.
  3. Fysioline TERVEYS; kuntoutuslaitteet, -välineet ja -robotiikka, diagnostiikka ja testauslaitteet ja ohjelmistot
  4. Fysioline FRESSI; 32 liikuntakeskusta ympäri Suomea.

Lue lisää Fysioline Oy:sta

 

 

DJO on johtava korkealaatuisten ortopedisten apuvälineiden sekä kuntoutuksessa, kivunhoidossa ja fysioterapiassa käytettävien laitteiden maailmanlaajuinen valmistaja sekä toimittaja. DJO:n tuotemerkkejä ovat mm. Aircast, Cefar, Chattanooga, Compex, DJO Surgical, DonJoy, Dr Comfort, Exos ja ProCare.

Lue lisää DJO Nordic AB - a DJO Global Company:sta

 

Lue lisää Cryonic Medical Finland Oy:sta

 

 

Sportcare Ky tarjoaa laadukkaimmat liikuntavammojen hoitoon liittyvät tuotteet nopeasti henkilökohtaisella palvelulla. Lisätietoa tuotteistamme ja palveluista löytyy verkkosivuiltamme.

Lue lisää Sportcare Ky:sta

 

 

Puhti on palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Palvelumme auttaa huolehtimaan hyvinvoinnista, terveydestä ja pysymään vireessä. Puhdin testipaketit antavat laboratoriokokeiden kautta kuvan siitä, miten oma keho voi.

Lue lisää Puhti Lab Oy:sta

 

 

Liikuntalääketieteen päivät 2021 on osa Tutkitun tiedon teemavuotta 2021, joka kokoaa yhteen tapahtumia ja tekoja, joiden avulla muodostuu monipuolinen kuva tutkitusta tiedosta ja sen roolista esimerkiksi yksilön hyvinvoinnin ja yhteiskunnan toiminnan kannalta.

Tutustu Tutkitun tiedon teemavuoteen

 

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Liikuntalääketieteen päiville 2021!

Toivotamme kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat, niin yritykset kuin järjestöt, esittelemään toimintaanne Liikuntalääketieteen päiville 2021. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden tavata pitkästä aikaa kasvokkain isomman joukon liikunnan, liikuntalääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaista: asiantuntijoita, tutkijoita, lääkäreitä, fysioterapeutteja sekä alan opettajia ja opiskelijoita.

Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä:

Jonne Kamsula
Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi