Soveltavan liikunnan symposio 2020

SLS20 – TALLENTEET

Soveltavan liikunnan symposio 3.9.2020 webinaaritallenteet

Teemasessio 1: Soveltava liikunta tiedon kautta käytäntöön

Tietoon perustuva päätöksenteko tukee liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. Soveltava liikunta tiedon kautta käytäntöön sessiossa esitellään, mitä tietoa meillä on henkilöistä, joilla on toimintarajoitteita, miten tietoa pyritään hyödyntämään käytännön päätöksenteossa ja on jo hyödynnetty käytännössä.

Katso teemasessio 1.
 

Teemasessio 2: Käytännön ohjeita ja kokemuksia soveltavasta liikunnasta koronaviruksen aikana

Koronavirus rantautui Suomeen ja pysäytti liikkeen. Yllättävä tilanne pakotti keksimään uusia toimintamalleja ja sopeutumaan arkeen, joka on mahdollisesti uusi normaali. Teemasessiossa jaetaan kokemuksia sekä käytännön vinkkejä soveltavan liikunnan alueelta kuluneen kevään ja kesän ajalta.

Katso teemasessio 2.
 

Teemasessio 3: Soveltavan liikunnan koulutus ja hankkeet

Soveltavan liikunnan koulutusten ja hankkeiden saralla tapahtuu nyt paljon. Soveltavan liikunnan koulutus ja hankkeet teemasessiossa kuullaan muutamista uusista hankkeista ja koulutuksista.

Katso teemasessio 3.

 

Soveltavan liikunnan symposio webinaarin tallenteet ovat Liikuntatieteellinen Seura ry:n omaisuutta ja tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Niiden myyminen, vuokraaminen, kopioiminen, tallentaminen, julkinen esittäminen, näyttäminen, levittäminen ja välittäminen on tekijänoikeuslain mukaan kielletty.

Striimitallenteita käyttöaika on viisi (5) vuotta tallenteiden kuvauspäivästä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja:
Vilja Sipilä, vilja.sipila(at)lts.fi