Soveltavan liikunnan päivät 2022

Näytteilleasettajat

Kaikki liikunta- ja terveysalan yritykset ovat tervetulleita näytteilleasettajaksi Soveltavan liikunnan päiville 24.–25.8.2022 Metropolia Myllypuron kampukselle, Helsinkiin. Soveltavan liikunnan päivät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain liikuntakentän päättäjiä, asiantuntijoita, tutkijoita ja tiedon soveltajia. Tapahtumaan odotetaan reilua 200 osallistujaa.

Näyttelyt ovat esillä koko tapahtuman ajan. Näyttelytilana toimii kampuksen A-rakennuksen pääaula, josta on kulku luentotiloihin ja ruokailuihin.

Näyttelypaikka sisältää pöydän, kaksi tuolia ja sähköliitännän (noin 4 m²). Näytteilleasettaja voi halutessaan luoda myös virtuaalisen näyttelypisteen tapahtuman virtuaaliselle tapahtuma-alustalle.

Näytteilleasettajien hinnasto

Pakettiin kuuluu yhden henkilön osallistuminen seminaariin sisältäen tapahtuman aikaiset ruokailut ja osallistumisen iltatilaisuuteen keskiviikkona 24.8.

Tarjoushinta 360 € (alv. 0 %, yleishyödyllinen yhdistys).

Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä tapahtuman vastaavaan:
Vilja Sipilä, p. 010 778 6605 tai vilja.sipila(at)lts.fi.

Menossa mukana

 

 

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen