Soveltavan liikunnan päivät 2022

Info

Milloin

Soveltavan liikunnan päivät 2022

Soveltavan liikunnan päivät järjestettiin hybriditapahtumana 24.–25.8.2022. Tapahtuman teemana oli “Ei mitään meistä ilman meitä – Inget om oss utan oss”.

Ohjelma

Ohjelma koostuu soveltavan liikunnan ajankohtaisista aiheita, hyviä käytäntöjä ja tiedettä käsittelevistä teemasessioista.

Kaikki Metropolia-salissa tapahtuva ohjelma lähetetään livenä myös virtuaalisella tapahtuma-alustalla.

Virtuaalinen tapahtuma-alusta avautuu maanantaina 22.8. Alustalta löydät livelähetyksen lisäksi verkkoluentoja, materiaaleja ja mahdollisuuden antaa lausuntoja.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan täällä

 

Info, hinnat ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistuminen tapahtumaan Metropolia Myllypuron kampuksella

Hinnat sisältävät osallistumisen ohjelmaan, pääsyn virtuaaliselle tapahtuma-alustalle, ruokailut sekä iltatilaisuuden.

Lipputyyppi Hinta (€)
Normaali (ei jäsen) 240
LTS-jäsen 190
Normaali (ei jäsen), 1 päivä * 180
LTS-jäsen, 1 päivä * 150
Opiskelija normaali (ei jäsen) 90
Opiskelija LTS-jäsen 70

*) Mahdollisuus osallistua myös ilman iltatilaisuutta, jolloin hinta on ei-jäsenille 150 € ja LTS-jäsenille 120 €.
 

Osallistuminen tapahtumaan virtuaalisella tapahtuma-alustalla

Virtuaalinen tapahtuma-alusta pitää sisällään mm. verkkoteemasessioita, luentomateriaaleja ja tutkimusesittelyjä. Lisäksi päivien pääpuheenvuorot näytetään virtuaalialustalla livelähetyksenä. Tapahtuma-alusta on auki noin kaksi viikkoa.

Lipputyyppi * Hinta (€)
Normaali (ei jäsen) 150
LTS-jäsen 100
Opiskelija 50
Oppilaitos virtuaalialusta* 300

*) Virtuaalialustan käyttöoikeudet luodaan yhdestä kolmelle oppilaitoksen edustajalle. Virtuaalialustan materiaalit ovat oppilaitoksen käytettävissä niin kauan kun virtuaalialusta on auki noin kaksi viikkoa. Osa tallenteista julkaistaan jälkikäteen Liikuntatieteellisen Seuran verkkosivuilla. Tallenteet ovat käytettävissä viiden vuoden ajan, siltä osin kuin saamme julkaisuluvan.

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on torstai 18.8.2022. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko seminaarimaksu. Maksu veloitetaan myös siinä tapauksessa, että peruutusta ei ole tehty eikä osallistuja ole saapunut paikalle. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle. Ilmoitukset peruutuksista ja osallistujamuutoksista: linda.raivio(at)lts.fi.
 

Tapahtumapaikkana Metropolia Myllypuron kampus

Soveltavan liikunnan päivät järjestetään Metropolia Myllypuron kampuksella A-rakennuksessa. Käyntiosoite: Myllypurontie 1, 00920 Helsinki.

Kampus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä. Helpoiten paikalle pääsee metrolla Helsingin keskustasta. Kampus sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Myllypuron metroasemalta. Myös useat bussit pysähtyvät lähellä kampusta.  

Lisätietoja liikenneyhteyksistä, rakennuksen kartta ja tietoja esteettömyydestä löytyy Metropolian verkkosivuilta.

Vieraile Metropolian verkkosivuilla

 

Ohjeita tapahtumaosallistujalle

Kaikki Liikuntatieteellisen Seuran tapahtumat ovat syrjinnästä vapaita. Kokosimme ohjeet turvalliseen tapahtumaosallistumiseen ja siihen, miten voit toimia, jos kohtaat tapahtuman aikana häirintää tai syrjintää. Tapahtuman häirintäyhteyshenkilönä toimii pääsihteeri Jari Kanerva (jari.kanerva(at)lts.fi tai p. 010 778 6603).

Tutustu turvallisen tapahtuman ohjeistukseen (pdf)

 

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään haastattelupyynnöt ennakkoon sähköpostitse: salla.karjalainen(a)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta. Otathan todisteen mukaasi ja esität sen Liikuntatieteellisen Seuran infopisteellä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan Liikuntatieteellisen Seuran sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä. Kuvia ja videoita käytetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Tapahtuman aihetunnisteet sosiaalisen median kanavissa ovat #SLP22 ja #SoveltavaLiikunta. Tapahtuman aikana toivomme aktiivista keskustelua, kysymysten esittämistä ja kommentointia etenkin Twitterissä.

Lisätietoja

Vilja Sipilä (tapahtuman tuottaja), p. 010 778 6605, vilja.sipila(at)lts.fi

Linda Raivio (ilmoittautuminen), p. 010 778 6602, linda.raivio(at)lts.fi

Salla Karjalainen (viestintä ja mediayhteistyö), p. 010 778 6607, salla.karjalainen(at)lts.fi