Liikuntalääketieteen päivät 2023

Milloin

29.11.2023-30.11.2023

Missä

Hotel Haaga Central Park, Helsinki

Liikuntalääketieteen päivät 2023

Tervetuloa XXX Liikuntalääketieteen päiville 29.–30.11.2023 Hotel Haaga Central Parkiin Helsinkiin! Seminaarin teemana on tänä vuonna liikuntalääketiede hyvinvointialueiden tukena.

Tule päivittämään tietosi, keskustelemaan mielenkiintoisten esitysten siivittämänä ja tapaamaan muita alan toimijoita liikuntalääketieteen verkoston tärkeimpään vuosittaiseen kohtaamiseen Suomessa!

Kilpailukutsu: Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2023 -kilpailu

Liikuntalääketieteen päivien yhteydessä järjestetään Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2023 -kilpailu. Kilpailuun voi osallistua 1.1.2023 jälkeen julkaistulla tai toistaiseksi julkaisemattomalla liikuntalääketieteeseen liittyvällä alkuperäistutkimuksella. Tutkimuskilpailun tulokset esitellään Liikuntalääketieteen päivillä.

Kaikki saapuneet abstraktit voivat osallistuvat Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2023 -kilpailuun. Kilpailussa jaetaan useampia palkintoja, joista vähintään yksi palkinto menee nuorelle liikuntalääketieteen tutkijalle. Lisäksi parhaat suulliset esitykset palkitaan erillisillä palkinnoilla. Nuoreksi tutkijaksi katsotaan henkilö, joka ei ole vielä väitellyt ja on korkeintaan 35-vuotias seminaarin alkaessa. HUOM! Useista pyynnöistä johtuen päätimme jatkaa abstraktien jättöaikaa maanantaihin 18.9.2023 klo 16.00 saakka. Tarkemmat kirjoitusohjeet ja linkki abstraktilomakkeeseen löydät tutkimuskilpailu-välilehdellä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

  • Normaalihinta: 390 €
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 320 €
  • Opiskelijahinta**: 260 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 225 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.
** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 8.11.2023.

Hinnat sisältävät seminaarimateriaalin, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä iltajuhlan illallisen. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Liikuntalääketieteen päivien osallistuminen ALV 0 %. Ilmoittatumislomake avataan kesäkuun aikana. Lisätietoja osallistumisesta: linda.raivio(at)lts.fi  tai puh. 050 443 7262.

Il­moit­tau­du osal­lis­tu­jak­si ta­pah­tu­maan pai­kan pääl­le

Etäosallistujat voivat ilmoittautua Striimi-välilehdeltä.

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantaina 13.11.2023. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta osallistuja ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(a)lts.fi).

Seminaaripaikka

Hotel Haaga Central Park, Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki.

Katso kulkuyhteydet Helsingin keskustasta ja lentokentältä Hotellin verkkosivuilta.

Hotelli ja seminaaritilat ovat esteettömiä (pois lukien uima-allas ja saunatilat).

Hotellilla voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa, rentoutua, hyödyntää erilaisia hyvinvointipalveluja. Löydät hotellilta sauna- ja uima-allasosaston, kuntosalin ja joogastudion. Lisätietoja löydät hotellin verkkosivuilta.

Iltajuhla

Seminaarin yhteydessä järjestetään iltajuhla Hotel Haagan ravintola Central Parkissa keskiviikkona 29.11.2023 klo 19.00 alkaen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen seminaari-ilmoittatumisen yhteydessä. Illanvietto ja buffet-illallinen kuuluvat seminaarin hintaan.

Majoitus ja majoituskiintiövaraukset

Osallistujat varaavat ja maksavat majoitukset itse. Kiintiövaraus on voimassa Hotel Haaga Central Parkissa 28.10.2023 saakka tai niin kauan kuin huoneita on saatavilla. Ilmoita varausta tehdessäsi kiintiövaraustunnus: LLTP2023.

Huoneet kiintiöstä hintaan:

  • standard SGL (1HH) hintaan 115 €
  • standard DBL (2HH leveä parivuode) hintaan 135 €
  • standard TWN (2HH erilliset sängyt) hintaan 135 €
  • superior DBL (2HH leveä parivuode) hintaan 150 €
  • 115 € / Standard SGL 1HH ja 135 € / Standard 2HH sekä 143 € Superior 1HH ja 150 € /Superior 2HH, yksittäisen huoneen laskutuslisä 10 €.
Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki
Puh. +358 9 5807 877
Sähköposti: hotel(at)haaga.fi tai sales(at)haaga.fi
Verkkosivut: https://www.hotelhaaga.fi
Kiintiövaraustunnus: LLTP23

Hotellilla voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa, rentoutua, hyödyntää erilaisia hyvinvointipalveluja. Löydät hotellilta sauna- ja uima-allasosaston, kuntosalin ja joogastudion. Lisätietoja löydät hotellin verkkosivuilta.

Ohjeita tapahtumaosallistujalle

Kaikki Liikuntatieteellisen Seuran tapahtumat ovat syrjinnästä vapaita. Seura on laatinut ohjeet turvalliseen tapahtumaosallistumiseen ja siihen, miten voit toimia, jos kohtaat tapahtuman aikana häirintää tai syrjintää. Tapahtuman häirintäyhteyshenkilönä toimii pääsihteeri Jari Kanerva (jari.kanerva(at)lts.fi tai p. 010 778 6603).

Tutustu turvallisen tapahtuman ohjeistukseen (pdf)

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään haastattelupyynnöt ennakkoon sähköpostitse: salla.karjalainen(a)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä tapahtumassa. Otathan todisteen mukaasi ja esität sen Liikuntatieteellisen Seuran infopisteellä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan Liikuntatieteellisen Seuran sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä. Kuvia ja videoita käytetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Tapahtuman aihetunnisteet sosiaalisen median kanavissa ovat #LLTP23 ja #liikuntalääketiede. Tapahtuman aikana toivomme aktiivista keskustelua, kysymysten esittämistä ja kommentointia etenkin Twitterissä.

Lisätietoja

Jonne Kamsula (ohjelma) | puh. 010 778 6606 | 050 310 5423 | jonne.kamsula(at)lts.fi
Linda Raivio (ilmoittautuminen) | puh. 010 778 6602 | linda.raivio(at)lts.fi 
Salla Karjalainen (mediayhteistyö) | puh. 010 778 6605 | salla.karjalainen(at)lts.fi

Tapahtuman järjestävät

Liikuntatieteellinen Seura järjestää seminaarin yhteistyössä Liikuntalääketiede Suomi -verkoston kanssa.

Liikuntalääketiede Suomi on kuuden liikuntalääketieteen keskuksen muodostama asiantuntijaverkosto, joka tutkii ja edistää urheilijoiden, aktiiviliikkujien sekä koko väestön terveyttä ja hyvinvointia.

 

HULA - Helsingin urheilulääkäriasema, Urheilulääketieteen säätiö sr

Huippu-urheilun instituutti, KIHU

Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitos

ODL Liikuntaklinikka - Oulun Diakonissalaitoksen säätiö

Paavo Nurmi –keskus, Turku

Tampereen Urheilulääkäriasema

 

Lisäksi yhteistyössä mukana

 

Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto

PET-keskus, Turun yliopisto

Suomen Fysioterapeutit