Liikuntalääketieteen päivät 2021

Milloin

01.12.2021-02.12.2021

Missä

Helsinki

Liikuntalääketieteen päivät 2021

Liikuntalääketieteen päivät 2021: ”Lisää suorituskykyä! – terve ja menestyvä urheilija”

XXVIII Liikuntalääketieteen päivät järjestetään tänä vuonna 1.–2.12.2021 Original Sokos Hotel Presidentissä, Helsingissä. Järjestämme päivät hybriditapahtumana eli tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteydellä. Seminaarin teemana on ”Lisää suorituskykyä! – terve ja menestyvä urheilija”. Päivien tarkoituksena on luoda kokonaisvaltainen näkemys urheilijan suorituskyvyn tukemiseen ja terveyden edistämiseen.

Tule päivittämään tietosi, keskustelemaan ja tapaamaan muita alan toimijoita liikuntalääketieteen verkoston tärkeimpään vuosittaiseen kohtaamiseen Suomessa!

HUOM! Koronavirusepidemia varjostaa edelleen fyysisten tapahtumien järjestämistä syksyllä 2021. Liikuntalääketieteen päivien osalta valmistaudumme hybriditapahtumaan. Toivomme, että fyysisen tapahtuman järjestäminen on mahdollista sekä turvallista. Seuraamme kuitenkin aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja noudatamme valtioneuvoston, sosiaali- ja terveysministeriön sekä aluehallintoviraston suosituksia ja linjauksia yleisötapahtumien järjestämisestä. Osallistujien ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja tarvittaessa siirrämme Liikuntalääketieteen päivät 2021 osin tai kokonaan virtuaaliseen ympäristöön.

Seminaaripaikka

Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki (koronatilanteen salliessa)

Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2021 -kilpailu

Kilpailuun voi osallistua 1.1.2021 jälkeen julkaistulla tai toistaiseksi julkaisemattomalla liikuntalääketieteeseen liittyvällä alkuperäistutkimuksella. Suomenkielinen abstrakti tulee jättää 22.9.2021 klo 16.00 mennessä. Abstraktilomake ja kilpailun ohjeet löytyvät tutkimuskilpailu-välilehdeltä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

  • Normaalihinta: 390 €
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 310 €
  • Opiskelijahinta**: 260 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 225 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.
** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 11.11.2021. Hinnat sisältävät seminaarimateriaalin, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä iltatilaisuuden buffet-illallisen. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Liikuntalääketieteen päivien osallistuminen ALV 0 %.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

 

Lisätietoja osallistumisesta linda.raivio(at)lts.fi, puh. 050 4437262

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantai 15.11.2021. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(at)lts.fi).

Iltatilaisuus

Iltatilaisuus järjestetään Original Sokos Hotel Presidentin Presidentti-salissa keskiviikkona 1.12.2021 klo 20.00 alkaen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen. Illanvietto ja buffet-illallinen kuuluvat seminaarin hintaan.

Majoitus

Osallistujat varaavat ja maksavat majoitukset itse. Kiintiövaraus on voimassa Original Sokos Hotel Presidentissä 10.11.2021 klo 20.00 saakka. Huoneet kiintiöstä hintaan 149 € / 1HH ja 169 € / 2HH. Ilmoita varausta tehdessäsi kiintiövaraustunnus: BLIIKUNTA2021. Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja ALV.

Original Sokos Hotel Presidentti

Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Majoituskiintiövaraukset Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puh. 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Varaustunnus: BLIIKUNTA2021
Varaukset myös verkossa www.sokoshotels.fi  varauskoodilla: BLIIKUNTA2021

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Liikuntalääketieteen päiville! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 26.11. mennessä sähköpostitse: salla.karjalainen(a)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä seminaarissamme. Otathan todisteen mukaasi tapahtumaan. Saat PRESS-kulkuluvan Liikuntatieteellisen Seuran infopisteeltä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa sekä LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä sekä hyödynnetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Toivomme aktiivista twiittausta sekä kysymyksien esittämistä ja kommentointia myös Twitterin kautta. Tapahtuman aihetunniste sosiaalisen median kanavissa on #LLTP21.

Lisätietoja

Jonne Kamsula (ohjelma), puh. 010 778 6606, jonne.kamsula(at)lts.fi.

Linda Raivio (ilmoittautuminen), puh. 010 778 6602, linda.raivio(at)lts.fi.

Salla Karjalainen (mediayhteistyö), puh. 010 778 6607, salla.karjalainen(at)lts.fi.

Seminaarin järjestää Liikuntatieteellinen Seura ry.

Yhteistyössä