Liikuntalääketieteen päivät 2021

Milloin

01.12.2021-02.12.2021

Missä

Helsinki

Liikuntalääketieteen päivät 2021

Liikuntalääketieteen päivät 2021: Lisää suorituskykyä! – terve ja menestyvä urheilija

XXVIII Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 1.–2.12.2021 Original Sokos Hotel Presidentissä, Helsingissä. Järjestämme tapahtuman hybriditapahtumana, eli tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteydellä. Seminaarin teemana on ”Lisää suorituskykyä! – terve ja menestyvä urheilija”. Tapahtuma luo kokonaisvaltaisen näkemyksen urheilijan suorituskyvyn tukemiseen ja terveyden edistämiseen.

Tule päivittämään tietosi, keskustelemaan ja tapaamaan muita alan toimijoita liikuntalääketieteen verkoston tärkeimpään vuosittaiseen kohtaamiseen Suomessa!

HUOM! Koronavirusepidemia vaikuttaa yhä tapahtumien järjestämiseen syksyllä 2021. Liikuntalääketieteen päivien osalta valmistaudumme hybriditapahtumaan. Toivomme, että fyysisen tapahtuman järjestäminen on mahdollista sekä turvallista. Seuraamme kuitenkin aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja noudatamme valtioneuvoston, sosiaali- ja terveysministeriön sekä aluehallintoviraston suosituksia ja linjauksia yleisötapahtumien järjestämisestä. Osallistujien ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja tarvittaessa siirrämme Liikuntalääketieteen päivät 2021 osin tai kokonaan virtuaaliseen ympäristöön.

Seminaaripaikka

Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2021 -kilpailu

Liikuntalääketieteen päivillä järjestetään Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2021 -kilpailun finaali. Lisätietoja kilpailusta löydät tutkimuskilpailun omalta välilehdeltä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

  • Normaalihinta: 390 €
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 310 €
  • Opiskelijahinta**: 260 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 225 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.
** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstaina 11.11.2021. Hinnat sisältävät seminaarimateriaalin, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä iltatilaisuuden buffet-illallisen. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Liikuntalääketieteen päivien osallistuminen ALV 0 %.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

 

Lisätietoja osallistumisesta: linda.raivio(at)lts.fi tai puh. 050 443 7262.

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantaina 15.11.2021. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta osallistuja ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(at)lts.fi).

Iltatilaisuus

Iltatilaisuus järjestetään Original Sokos Hotel Presidentin Presidentti-salissa keskiviikkona 1.12.2021 klo 20.00 alkaen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen. Illanvietto ja buffet-illallinen kuuluvat seminaarin hintaan.

Majoitus

Osallistujat varaavat ja maksavat majoitukset itse. Kiintiövaraus on voimassa Original Sokos Hotel Presidentissä 10.11.2021 klo 20.00 saakka. Huoneet kiintiöstä hintaan 149 € / 1HH ja 169 € / 2HH. Ilmoita varausta tehdessäsi kiintiövaraustunnus: BLIIKUNTA2021. Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja ALV.

Original Sokos Hotel Presidentti

Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Majoituskiintiövaraukset Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puh. 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Varaustunnus: BLIIKUNTA2021
Varaukset myös verkossa osoitteessa www.sokoshotels.fi varauskoodilla BLIIKUNTA2021.

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Liikuntalääketieteen päiville! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 26.11. mennessä sähköpostitse: salla.karjalainen(a)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä seminaarissamme. Otathan todisteen mukaasi tapahtumaan. Saat PRESS-kulkuluvan Liikuntatieteellisen Seuran infopisteeltä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa, LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä. Kuvia ja videoita käytetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Toivomme aktiivista keskustelua, kysymysten esittämistä ja kommentointia myös Twitterinssä. Tapahtuman aihetunnisteet sosiaalisen median kanavissa ovat #LLTP21 ja #liikuntalääketiede.

Lisätietoja

Jonne Kamsula (ohjelma), puh. 010 778 6606, jonne.kamsula(at)lts.fi.

Linda Raivio (ilmoittautuminen), puh. 010 778 6602, linda.raivio(at)lts.fi.

Salla Karjalainen (mediayhteistyö), puh. 010 778 6607, salla.karjalainen(at)lts.fi.

Seminaarin järjestää Liikuntatieteellinen Seura ry. Tapahtuma on osa Tutkitun tiedon teemavuotta 2021.

Yhteistyössä