Kuntotestauspäivät 2024

Info

Milloin

Missä

Jyväskylän yliopisto

Kuntotestauspäivät 2024

Kuntotestauspäiviä vietetään 18.–19.4.2024 Jyväskylän yliopistossa. Pääaiheena on tavoitteellisten kilpakuntoilijoiden ja urheilijoiden kestävyysominaisuuksien testaaminen.

Kuntotestauspäivien jälkeen järjestetään lauantaina 20.4. kaikille avoin ja maksuton valmennuksen ekstrapäivä, jonka aiheena on näyttöön perustuva kestävyysvalmennus.

Tule päivittämään tietosi, keskustelemaan mielenkiintoisten esitysten siivittämänä ja tapaamaan muita alan toimijoita kuntotestausverkoston tärkeimpään vuosittaiseen kohtaamiseen Suomessa!

Tapahtuman ohjelman löydät täältä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

 • Normaalihinta: 280€
 • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 225 €
 • Opiskelijahinta**: 140 €
 • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 115 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.
** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Hinnat sisältävät ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä iltajuhlan illallisen. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Kuntotestauspäivien osallistuminen ALV 0 %, sillä Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Lisätietoja osallistumisesta: linda.raivio(at)lts.fi  tai puh. 050 443 7262.

Ilmoittautuminen Kuntotestauspäiville ja ilmaiseen valmennuksen ekstrapäivään on päättynyt keskiviikkona 3.4.2024. Jälki-ilmoittautumisista voit olla yhteydessä Linda Raivio p. 010 778 6602, linda.raivio(at)lts.fi.

 

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on keskiviikko 3.4.2024. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta osallistuja ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(a)lts.fi).

Lauantain maksuttoman valmennuspäivän osalta pyydämme tiedon peruutuksesta niin ikään 3.4. mennessä linda.raivio(a)lts.fi, jotta voimme vapauttaa paikan tarvittaessa toiselle osallistujalle.

Seminaaripaikka

Kuntotestauspäivät 18-19.4.

Liikunta-rakennus, luentosali L304, Jyväskylän yliopisto, Keskussairaalantie 4, 40600 Jyväskylä

Valmennuksen ekstrapäivä 20.4.

Agora-rakennus, auditorio 1, Jyväskylän yliopisto, Mattilanniemi 2, 40100 Jyväskylä

Lisätietoja saavutettavuudesta

Kuntotestauspäivien iltajuhla

Iltajuhla järjestetään Agoran ravintola Piatossa (Mattilanniemi 2, 40100 Jyväskylä) torstaina 18.4. klo 19.00 alkaen. Pukeutumiskoodi ’smart casual’.

Majoitus ja majoituskiintiövaraukset

Kaipaatko majoitusta Jyväskylässä Kuntotestauspäivien ajalle? Liikuntatieteellinen Seura tekee yhteistyötä paikallisten hotellien kanssa ja olemme tehneet kiintiövarauksia useampiin hotelleihin. Kongressivieraana saat huoneen edullisempaan hintaan, kun mainitset hotellikohtaisen etukoodin varauksen yhteydessä. Osallistujat varaavat ja maksavat majoitukset itse. Huoneita rajoitetusti saatavilla ajalle 17.-20.4.2024.
Katso tarkemmat lisätiedot alta.

Hotelli Alba, Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä

Kiintiö voimassa 16.3.2024 asti, varaukset tunnuksella: KTP24.
Osa huoneista varattavissa kiintiöhintaan tarvittaessa 17.04. - 20.04.2024 (3 yötä).

 • 1HH Economy à 95 €/vrk
 • 1HH Standard à 100 €/vrk
 • 2HH Standard à 122 €/vrk
 • 1HH Superior à 111 €/vrk
 • 1HH (JrSuite omalla saunalla) à 147 €/vrk
 • 2HH (JrSuite omalla saunalla) à 167 €/vrk

Varaukset ja lisätietoja:
Verkkosivut: www.hotellialba.fi ja kampanjatunnus KTP24.
Puhelin: 014 636 311
Sähköposti: info[a]hotellialba.fi

Varauksilla on peruutusoikeus veloituksetta saapumispäivään klo 16:00 mennessä. Huone maksetaan hotellissa, laskutus vain ennakkoon erillisellä sopimuksella.

Scandic Jyväskylä City / -Station ja -Laajavuori

Varaukset tehdään osoitteessa scandichotels.fi käyttämällä varauskoodia FIARB.

 • Majoittujat voivat valita mieleisensä hotellin ja huonetyypin sekä saada lisäalennusta maksaessaan varauksen heti varauksen yhteydessä.
 • Yksittäisen majoitusvarauksen peruutusehto riippuu majoittujan valitsemasta varaustyypistä.
 • Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan, hotellilla on oikeus yksipuolisesti sulkea tarjoushinnan saatavuus.
   

GreenStar Hotel Jyväskylä, Heikinkatu 3, 40100 Jyväskylä

Kiintiö voimassa 3.4.2024 asti, varaukset tunnuksella: KTP2024
Huoneista varattavissa kiintiöhintaan (riippuen hotellin majoitustilanteesta) tarvittaessa ajalla 17. - 21.04.2024

 • Huonehinta 75 €. Huoneessa majoittuu samaan hintaan 1–3 henkilöä.
 • Hintaan ei sisälly aamupalaa tai autopaikoitusta. Aamupala 10 €/hlö.

Majoitus ja aamiainen

 • 85 € / yhden hengen huone / vrk
 • 95 € / kahden hengen huone / vrk
 • 105 €/ kahden hengen huone + lisävuode / vrk

Hinnat ovat nettohintoja ja sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. GreenStar Hotels Oy pidättää oikeuden hinnan muutoksiin, mikäli arvonlisäverokanta muuttuu.

Varaukset ja lisätietoja:
Puhelin: 010 423 9391
S-posti: jyvaskyla(a)greenstar.fi

Saapuminen: Hotellien vastaanottojen aukioloajat: www.greenstar.fi

Varausvahvistuksen mukana toimitetaan pin-koodi, jolla voi sisäänkirjautua check-in automaatilla vastaanoton ollessa kiinni. Sisäänkirjautuminen tapahtuu varausnumeron ja pin-koodin avulla.

 

Solo Sokos Hotel Paviljonki, Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä

Kiintiö voimassa 20.03.2024 asti, varaukset tunnuksella: BKTP2024 (Hinnoista ei saa bonusta s-etukortilla).

 • 1HH Solo à 134 €/vrk
 • 2HH Solo à 144 €/vrk

Varaukset:

Internet: www.sokoshotels.fi
Puhelin: 020 1234 640
S-posti: paviljonki.jyvaskyla(a)sokoshotels.fi

Laskutukseen menevät varaukset tulee tehdä suoraan hotellista / myyntipalvelusta, jotta voimme tarkistaa laskutussopimuksen voimassaolon. Nettisivujemme kautta tehdyt varaukset tulee vahvistaa luottokorttitiedoilla.

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään haastattelupyynnöt ennakkoon sähköpostitse: jonne.kamsula(at)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä tapahtumassa. Otathan todisteen mukaasi ja esität sen Liikuntatieteellisen Seuran infopisteellä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa sekä LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä sekä hyödynnetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Ilmoita LTS:n henkilökunnalle, mikäli et halua, että sinua kuvataan.

Toivomme aktiivista keskustelua ja tunnelmien jakamista tapahtuman aikana sosiaalisessa mediassa, etenkin X-palvelussa (entinen Twitter). Tapahtuman aihetunnisteet ovat #KTP24 ja #kuntotestaus.

Kuntotestauspäivät - miksi ja kenelle?

Kuntotestauspäivät ovat kuntotestauksen tärkein vuosittainen koulutus- ja verkostotapahtuma Suomessa. Päivät on järjestetty säännöllisesti vuodesta 1990. Päivillä välitetään tieteelliseen näyttöön perustuvaa tietoa, keskustellaan kuntotestauksen laadusta sekä alaa koskevista yhteisistä linjoista. Päivät ovat keskeinen osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan tiedeviestintätehtävää, jonka tarkoituksena on jalkauttaa tutkimustietoa liikunnan ja terveydenhuollon toimijoiden sekä päättäjien käyttöön, välittää kentän tutkimustarpeita suoraan tutkijoille ja lisätä vuorovaikutusta liikunta- ja terveystutkimuksessa. Päivien osallistujat (arviolta n. 150–200) ovat kuntotestauksen ammattilaisia, valmentajia, fysioterapeutteja, ja muita liikunta-alan terveydenhuollon ammattilaisia sekä näiden alojen päättäjiä, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Päivien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa LTS:n Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä

 

Lisätietoja

Jonne Kamsula (ohjelma, mediayhteistyö), p. 050 310 5434 / 010 778 6606, jonne.kamsula(at)lts.fi.
Linda Raivio (ilmoittautuminen), p. 010 778 6602, linda.raivio(at)lts.fi.
 

Tapahtuman järjestävät

Tapahtuman järjestävät Liikuntatieteellinen Seura (LTS) ja LTS:n Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä.

Lisäksi yhteistyössä mukana

Lii­kun­ta­tie­teel­li­nen tie­de­kun­ta, Jy­väs­ky­län yli­opis­to

Huip­pu-ur­hei­lun ins­ti­tuut­ti, KIHU