Tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja liikunta

Osallistumme Pride-teemaviikkoon liputtamalla sateenkaarilippua ja jakamalla tutkittua tietoa yhdenvertaisuudesta ja liikunnasta.

Pride-kuukausi antaa äänen sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville ja juhlistaa tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta sekä kaikille kuuluvia ihmisoikeuksia. Tärkeän teemakuukauden kunniaksi kokoamme tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja liikuntaa käsittelevää tutkimustietoa yhteen.

Tietoa tasa-arvosta, yhdenvertaisuudesta ja liikunnasta

Valtion liikuntaneuvoston raportteja

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Tukea on saatavilla, jos kohtaat epäasiallista kohtelua

Väestöliiton Et ole yksin -palvelussa voit keskustella mahdollisista urheiluun ja liikuntaan liittyvistä häirintätapauksista ammattilaisen kanssa. 

Suomen urheilun eettisen keskuksen SUEKin ILMO-palveluun voit ilmoittaa nimellä tai nimettömänä, mikäli havaitset eettisiä rikkomuksia urheilussa. 

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin