Milloin

22.09.2023-22.09.2023

Missä

Webinaari

Soveltavan liikunnan aamuporinat: Suositukset soveltavan liikunnan ja paraurheilun kehittämiseksi 2023–2026

Tervetuloa Soveltavan liikunnan aamuporinat -webinaariin perjantaina 22.9. klo 9.00–10.15. Tällä kertaa keskustellaan suosituksista soveltavan liikunnan ja paraurheilun kehittämiseksi.

Liikuntatieteellisen Seuran koordinoima soveltavan liikunnan koulutus- ja tutkimustyöryhmä on luonut valtakunnalliset suositukset soveltavan liikunnan ja paraurheilun kehittämiseksi vuosille 2023–2026. Webinaarissa soveltavan liikunnan koulutus- ja tutkimustyöryhmän jäsenet esittelevät uusia suosituksia paikallisten, alueellisten ja valtakunnallisten toimijoiden työn helpottamiseksi. Webinaarin lopuksi osallistujat voivat esittää kysymyksiä suositukset laatineelle työryhmälle.

Tutustu suosituksiin soveltavan liikunnan ja paraurheilun kehittämiseksi (pdf)

Keskustelemassa ovat koulutus- ja tutkimustyöryhmän puheenjohtaja, erityisasiantuntija Toni Piispanen Valtion liikuntaneuvostosta, erityisliikunnan koordinaattori Juha Vuoti Kempeleen kunnasta sekä tutkimuspäällikkö Aija Saari Suomen Paralympiakomiteasta. Haastattelijana toimii työryhmän sihteeri Vilja Prinkey Liikuntatieteellisestä Seurasta.

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Nauhoitamme aamuporinat ja julkaisemme tekstitetyn tallenteen myöhemmin YouTubessa.

Tervetuloa mukaan aloittamaan perjantai soveltavan liikunnan parissa! Muista ilmoittautua mukaan ja varmistaa paikkasi webinaarissa viimeistään 20.9.2023.

Ilmoittaudu mukaan täällä