Liikuntalääketieteen päivät 2022

Näytteilleasettajat

Toivotamme kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat tervetulleiksi näytteilleasettajiksi Liikuntalääketieteen päiville 2022. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden tavata suuren joukon liikunnan, liikuntalääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisia: asiantuntijoita, tutkijoita, lääkäreitä, fysioterapeutteja sekä alan opettajia ja opiskelijoita. Odotamme tapahtumaan noin 200 osallistujaa. Varaa näyttelypaikka 27.10.2022 mennessä!

XXVIX Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 16.–17.11.2022 Original Sokos Hotel Presidentissä, Helsingissä. Seminaarin teemana on lasten ja nuorten liikuntalääketiede. Näyttelytilaksi on varattu hotellin tapahtumatila Pressa Forum, jossa järjestetään myös osallistujien kahvitarjoilut. Näyttely on auki koko tapahtuman ajan.

Näyttelypaikka sisältää pöydän, kaksi tuolia ja sähköliitännän (noin 4 m²). Näytteilleasettaja voi halutessaan luoda myös virtuaalisen näyttelypisteen tapahtuman virtuaaliselle tapahtuma-alustalle. Kumppaniyritys saa runsaasti näkyvyyttä LTS:n tapahtuman ennakkomarkkinoinnissa eri kanavissa sekä tapahtuman aikana.

Näyttelypaketin hinta

Näkyvyys tapahtuman aikana

Aikataulu

 

Näyttelymahdollisuudesta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä tapahtuman vastaavaan:

Jonne Kamsula
Liikuntatieteellinen Seura ry
puh. 050 3105423 tai jonne.kamsula(at)lts.fi

 

Menossa mukana:

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen

Liikuntalääketiede Suomi on kuuden liikuntalääketieteen keskuksen muodostama asiantuntijaverkosto, joka tutkii ja edistää urheilijoiden, aktiiviliikkujien sekä koko väestön terveyttä ja hyvinvointia.

Lue lisää Liikuntalääketiede Suomi -asiantuntijaverkostosta

 

 

Fysioline Oy logo

 

 

 

Fysioline on terveys- ja liikunta-alalla tunnettu tekijä jo vuodesta 1991. Keskeisimpiä toimintasektoreitamme ovat:

  1. Fysioline Pharma (IcePower valmistus ja myynti, lääkevalmisteiden maahantuonti),
  2. Fysioline LIIKUNTA; kuntosalilaitteet ja varusteet käsipainosta äänentoistoon ja kaikki siltä väliltä.
  3. Fysioline TERVEYS; kuntoutuslaitteet, -välineet ja -robotiikka, diagnostiikka ja testauslaitteet ja ohjelmistot
  4. Fysioline FRESSI; 32 liikuntakeskusta ympäri Suomea.

Lue lisää Fysioline Oy:sta

 

Neurosonic valmistaa ja myy erilaisia matalataajusvärähtelyä tuottavia tuoleja, divaaneja ja patjoja. Tuotteet ovat hyödyllisiä esimerkiksi työhyvinvoinnin kehittämiseen. Ne edesauttavat stressin hallintaa sekä rentoutumista. Tuotteiden ohjelmat on suuniteltu parantamaan myös unen laatua.

Lue lisää Neurosonic Oy:sta