Liikuntalääketieteen päivät 2022

Näytteilleasettajat

Menossa mukana:

Liikunta & Tiede -lehti on tarkoitettu kaikille tiedonjanoisille: liikkuville ja liikkumattomille. Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa liikunnan eri osa-alueilta, liikunnan tutkimuksesta ja liikuntapolitiikasta. Lehden julkaisemisesta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ja vuosittain ilmestyy viisi painettua numeroa. Lehden tilaajille ja Liikuntatieteellisen Seuran jäsenille on tarjolla näköislehti verkossa. Tutustu ja tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi!

Tutustu Liikunta & Tiede -lehteen

Liikuntalääketiede Suomi on kuuden liikuntalääketieteen keskuksen muodostama asiantuntijaverkosto, joka tutkii ja edistää urheilijoiden, aktiiviliikkujien sekä koko väestön terveyttä ja hyvinvointia.

Lue lisää Liikuntalääketiede Suomi -asiantuntijaverkostosta

 

 

Fysioline Oy logo

 

 

 

Fysioline on terveys- ja liikunta-alalla tunnettu tekijä jo vuodesta 1991. Keskeisimpiä toimintasektoreitamme ovat:

  1. Fysioline Pharma (IcePower valmistus ja myynti, lääkevalmisteiden maahantuonti),
  2. Fysioline LIIKUNTA; kuntosalilaitteet ja varusteet käsipainosta äänentoistoon ja kaikki siltä väliltä.
  3. Fysioline TERVEYS; kuntoutuslaitteet, -välineet ja -robotiikka, diagnostiikka ja testauslaitteet ja ohjelmistot
  4. Fysioline FRESSI; 32 liikuntakeskusta ympäri Suomea.

Lue lisää Fysioline Oy:sta

 

Neurosonic valmistaa ja myy erilaisia matalataajusvärähtelyä tuottavia tuoleja, divaaneja ja patjoja. Tuotteet ovat hyödyllisiä esimerkiksi työhyvinvoinnin kehittämiseen. Ne edesauttavat stressin hallintaa sekä rentoutumista. Tuotteiden ohjelmat on suuniteltu parantamaan myös unen laatua.

Lue lisää Neurosonic Oy:sta

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen Valmentajat:

  • vie eteenpäin hyvää valmennusta ja valmentajuutta Suomessa, lajista riippumatta ja urheilun kaikilla tasoilla
  • lisää valmentajien osaamista sekä omilla että yhteistyössä järjestetyillä koulutuksilla
  • edistää valmentajien arvostusta osana urheilun yhteiskunnallista arvostusta ja vaikuttavuutta
  • lisää valmentajien yhteisöllisyyttä järjestämällä valmentajille mahdollisuuksia kohdata toisiaan ja jakaa kokemuksiaan vertaistensa kanssa

Suomen Valmentajat rakentaa Meidän urheilua!

Lue lisää Suomen Valmentajista

 

 

Olemme suomalainen perheyritys jonka missiona on vähentää tuki-ja liikuntaelinsairauksia, sekä liikkumattomuudesta johtuvia sairastumisia. Gymba-aktivointilauta mahdollistaa ergonomisen työskentelyn säätöpöydän äärellä. Ryhti pysyy hyvänä ja lantio on oikeassa asennossa. Keskivartalon syvät lihakset aktivoituvat  ja selän välilevyt saavat niiden kaipaamaa pientä liikettä. Laudan ristikkäisjousto mahdollistaa kävelyn kaltaisen liikkeen, mikä aktivoi jalkojen lihaksia ja pitää aineenvaihdunnan liikkeellä. Lisäksi hierontapalloilla saat hierottua jalkapohjat, millä on tutkitusti monia terveysvaikutuksia. Gymba-läppäriteline säätää läppärin näytön ergonomisesti oikealle korkeudelle vähentäen niska- ja hartiavaivoja, sekä silmien rasitusta. Gymba-tuotteet valmistetaan Suomessa All-Plastin tehtaalla ja ne ovat kierrätettäviä.

 

Lue lisää Gymba Oy:sta ja tutustu Gymbastoren tuotteisiin

 

 

Lue li­sää Cry­onic Me­dical Fin­land Oy:sta

 

 

UKK-instituutti on terveys- ja liikunta-alalla toimiva yksityinen tutkimus- ja asiantuntijakeskus. UKK-instituutin tehtävänä on edistää väestön terveyttä ja toimintakykyä vähentämällä liikkumattomuutta, liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia sekä lisäämällä terveysliikuntaa.

Tutustu UKK-instituutin verkkosivuihin

Tutustu Terve koululainen -verkkosivustoon

Tutustu Smart Moves -verkkosivustoon

 

 

Terve urheilija -ohjelma vie tutkittua tietoa urheilijan terveydestä, vammojen ehkäisystä ja ravitsemuksesta valmentajille ja urheilijoille, heidän taustajoukoilleen ja kaikille urheilusta kiinnostuneille. Terve urheilija -ohjelmaa koordinoivat Tampereen Urheilulääkäriasema ja UKK-instituutti. Terve urheilija välittää tietoa terveurheilija.fi-verkkosivujen sekä sosiaalisen median kanavien kautta (@terveurheilija). Kaikki verkkomateriaalimme ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Lisäksi ohjelma järjestää urheiluvammojen ehkäisyn valmentajakoulutuksia ympäri Suomen. Tunnistat meidät sloganeista: ”Terve urheilija menestyy!” ja ”Tutkittu tieto valmennuksen tueksi”.

Lue li­sää Ter­ve ur­hei­li­ja -oh­jel­mas­ta

Tutustu lasten ja nuorten liikuntavammojen ehkäisyn suosituksiin

 

 

 

 

Sportcare Ky tarjoaa laadukkaimmat liikuntavammojen hoitoon liittyvät tuotteet nopeasti henkilökohtaisella palvelulla. Lisätietoa tuotteistamme ja palveluista löytyy verkkosivuiltamme.

 

Lue li­sää Sportca­re Ky:sta