Kuntotestauspäivät 2023

Milloin

29.03.2023-30.03.2023

Missä

Hybriditapahtuma verkossa ja Helsingissä

Kuntotestauspäivät 2023

Useimmissa turvallisuusalojen ammateissa vaaditaan hyvää fyysistä toimintakykyä vaihtelevissa ympäristöissä ja olosuhteissa. Alojen kuntotestauskäytäntöjä ja työkykyä tukevia liikuntasuosituksia määrittävät yhä useammin tehtäväkohtaiset vaatimukset. Mitä ja miksi testataan vuonna 2023?

Tule keskustelemaan ja päivittämään tietosi turvallisuusalojen testaamiseen keskittyvillä Kuntotestauspäivillä 29.–30.3.2023. Tapahtumapaikkana on Arcada ammattikorkeakoulun kampus Helsingissä. Tapahtumaan voi osallistua myös verkon välityksellä.

 

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 9.3.2023 . Hinnat sisältävät seminaarimateriaalin, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä iltatilaisuuden buffet-illallisen. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Lisätietoja osallistumisesta: linda.raivio(at)lts.fi tai puh. 050 443 7262.

  • Normaalihinta: 280€
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 225 €
  • Opiskelijahinta**: 140 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 120 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.
** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

 

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on tiistai 14.3.2023. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta osallistuja ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(at)lts.fi).

 

Osallistuminen etäyhteydellä

Voit osallistua tapahtumaan etäyhteydellä yksityishenkilönä tai tilaamalla ryhmälisenssin esimerkiksi oppilaitoksen käyttöön.

 

Seminaaripaikka

Ammattikorkeakoulu Arcada, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00560 Helsinki

Auditorioon ja lounas-/näyttelytilaan on esteetön kulku kampuksen pääovilta. Auditorion ylimmälle penkkirivillä on avarattu paikat pyörätuolin käyttäjille.

 

Iltatilaisuus

Iltatilaisuus järjestetään Radisson Blu Royal Hotel Helsingin Royal Ballroomissa (Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki) klo 20 alkaen.

 

Majoitus

Majoituskiintiövaraukset Radisson Blu Royal Hotel Helsinki (Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki):
Varaukset: Radisson Blu myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 010 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: reservations.finland@radissonblu.com

Kiintiötunnus ”2204BKUNTO” varausta tehdessä. Varaukset XX saakka hintaan 156 € / 1HH ja 176 € / 2HH. Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksen itse.

 

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Kuntotestauspäiville! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon sähköpostitse: salla.karjalainen(a)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä seminaarissamme. Otathan todisteen mukaasi tapahtumaan. Saat PRESS-kulkuluvan Liikuntatieteellisen Seuran infopisteeltä.

 

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa, LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä. Kuvia ja videoita käytetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Toivomme aktiivista keskustelua, kysymysten esittämistä ja kommentointia myös Twitterissä. Tapahtuman aihetunnisteet sosiaalisen median kanavissa ovat #KTP23 ja #kuntotestaus.

 

Lisätietoja

Jonne Kamsula (ohjelma), puh. 010 778 6606, jonne.kamsula(at)lts.fi.

Linda Raivio (ilmoittautuminen), puh. 010 778 6602, linda.raivio(at)lts.fi.

Salla Karjalainen (mediayhteistyö), puh. 010 778 6607, salla.karjalainen(at)lts.fi.