Kuntotestauspäivät 2020

Milloin

26.03.2020-28.03.2020

Missä

Liikuntakeskus Pajulahti

Kuntotestauspäivät 2020

PÄIVITYS 17.3.2020: Liikuntatieteellisen Seuran toiminta koronavirusepidemian aikana.

PÄIVITYS: 13.3.2020 KLO 11.43:

Kuntotestauspäivät 2020 siirretään pidettäväksi huhtikuussa 2021 – syynä koronavirustilanteen nopea muuttuminen

Suomen hallitus linjasi 12.3.2020 suosituksen, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet tulee perua toukokuun loppuun saakka koronaviruksen vuoksi. Lisäksi suositellaan, että myös pienempien kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Myös tarpeetonta matkustamista kotimaassa ja ulkomailla suositellaan välttämään.

Liikuntatieteellinen Seura noudattaa hallituksen linjausta ja suosituksia. Osallistujien ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.

Liikuntatieteellinen Seura ja Liikuntakeskus Pajulahti ovat yhdessä päättäneet siirtää Kuntotestauspäivien 26. –27.3.2020 ja valmennuksen ekstrapäivän 28.3.2020 järjestämisen huhtikuulle 2021. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Kaikista yksityiskohdista tullaan informoimaan myöhemmin. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin tilaisuuteen ilmoittautuneisiin.  

Ohjeet osallistumismaksujen palautuksista ja hyvityslaskujen saamisesta kerromme myös mahdollisimman pian.

Osallistujien itse tekemien majoitusvarausten ja mahdollisten lauantain tarjoilutilausten peruuttamisista pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Liikuntakeskus Pajulahteen:  varaukset@pajulahti.com, 044 775 5220 tai 044 775 5230.

Lisätietoja Kuntotestauspäiviin liittyen päivitämme tarvittaessa tälle verkkosivulle.

Yhteyshenkilöt:

Jonne Kamsula (ohjelma)
puh. 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi
 
Linda Raivio (ilmoittautuminen)
puh. 010 778 6602
linda.raivio(at)lts.fi

 

ENNEN 13.3. JULKAISTUT TAPAHTUMATIEDOT:

Kuntotestauspäivät järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 26.–27.3.2020. Lisäksi ohjelmassa on maksuton valmennuksen ekstrapäivä lauantaina 28.3. Seminaarin teemana on "tavoitteellisten kilpakuntoilijoiden ja urheilijoiden kestävyysominaisuuksien testaaminen" sekä lauantain valmennuspäivässä "näyttöön perustuva kestävyysvalmennus".

Seminaaripaikka

Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 15560 Nastola.

Näin pääset paikalle:

  • Autolla: Pajulahti sijaitsee itäisessä Lahdessa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Pääkaupunkiseudulta matkaa alueelle on reilu tunti. Sijaintimme pääväylien risteyskohdassa takaa helpon lähestymisen mistä tahansa suunnasta.
  • Julkinen liikenne: Pajulahti sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Nastolan kirkonkylältä, jonne paikallisliikenteen bussit (linja 4) Lahdesta liikennöivät. Junayhteys Helsingistä Nastolan asemalle joka on noin neljän kilometrin päässä Pajulahdesta.

Ohjelma

Tutustu monipuoliseen luentotarjontaan ja muihin ohjelmatietoihin ohjelma-välilehdellä.

Luennoitsijat

Tutustu etukäteen Kuntotestauspäivien luennoitsijoihin luennoitsijat-välilehdellä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

Kuntotestauspäivät 26.–27.3.2020 on maksullinen seminaari.

  • Normaalihinta: 290 €
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 235 €
  • Opiskelijahinta**: 150 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 120 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.

** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Hinnat sisältävät seminaarimateriaalin, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit torstaina ja perjantaina sekä torstain iltatilaisuuden buffet-illallisen. Lauantain ruokailut ja kahvit ovat omakustanteisia. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 4.3.2020. Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Kuntotestauspäivien osallistuminen ALV 0 %.

Huom! Liittymällä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi ennen ilmoittautumista, saat tapahtumaosallistumisen huomattavasti edullisempaan hintaan!

Ilmoittautumislinkki poistettu 13.3.2020.

 

Valmennuksen ekstrapäivä lauantaina 28.3. on maksuton tapahtuma, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.3.2020.

Huom! Ilmoittautumislinkki poistettu 13.3.2020, kun tapahtuma päätettiin siirtää pidettäväksi maaliskuussa 2021.

Mikäli Valmennuksen ekstrapäivän ennakkoilmoittautumista ei ole peruttu 19.3.2020 mennessä sähköpostitse linda.raivio(at)lts.fi, niin veloitamme 50 euroa peruutuskuluina.

Lauantain tarjoilut ovat omakustanteiset. Tilaa valitsemasi tarjoilut etukäteen Pajulahden verkkokaupasta. Tulosta tai tallenna kuitti ostoksestasi, tämä tulee voida esittää tarjoiluja noudettaessa.

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on perjantai 6.3.2020. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(a)lts.fi).

KTP20-livestriimi

Kuntotestauspäivien ja valmennuksen ekstrapäivän pääluentoja voi seurata etäyhteydellä ja osallistua keskusteluun viestiseinäpalvelun välityksellä. Tilaamalla KTP20-striimin saat myös tapahtuman luentotallenteet käyttöösi! Striimin viimeinen tilauspäivä on 19.3. Lisätietoa KTP20-livestriimistä striimi-välilehdellä.

Iltatilaisuus

Iltatilaisuus järjestetään Pajulahden Ravintola Iso-Kukkasessa torstaina 26.3.2020 klo 20.00 alkaen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen. Illanvietto ja buffet-illallinen kuuluvat seminaarin hintaan.

Majoitus

Majoituskiintiö on varattu Pajulahdesta, osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksen varaukset@pajulahti.com, 044 775 5220 tai 044 775 5230.
Varaukset koodilla KTP20.

Majoitushinnat:
Hotellitasoinen majoitus 2-3 hengen huoneissa 65 € / hlö / vrk, sis. aamiaisen
Opistotasoinen majoitus 2-3 hengen huoneissa 45 € / hlö/ vrk, sis. aamiaisen
1 hengen huonelisä (rajoitetusti) 30 € / hlö / vrk

Media-akkreditointi ja haastattelypyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Kuntotestauspäiville ja valmennuksen ekstrapäivään! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 19.3. mennessä sähköpostitse: riitta-ilona.hurmerinta(at)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä seminaarissamme. Otathan todisteen mukaasi tapahtumaan. Saat PRESS-kulkuluvan Liikuntatieteellisen Seuran infopisteeltä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa sekä LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä sekä hyödynnetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Toivomme aktiivista twiittausta sekä kysymyksien esittämistä ja kommentointia myös Twitterin kautta. Tapahtuman aihetunniste sosiaalisen median kanavissa on #KTP20.

KTP20 sosiaalisen median kanavissamme:

 

Koronavirus

Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta noudattaen THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita. Päivitämme asiaa koskevaa informaatiota Koronavirustiedotus-välilehdelle.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL seuraa koronaviruksen osalta kansainvälistä tilannetta Euroopan tautivirasto ECDC:n ja Maailman terveysjärjestön WHO:n kanssa, kehittää ohjeistusta terveydenhuollolle ja laboratorioille, arvioi koronavirukseen liittyviä terveysriskejä sekä laatii arvioita siitä, mihin suuntiin koronavirustilanne voi kehittyä. THL:n verkkosivuilta löytyy ajankohtaista tietoa koronaviruksesta COVID19.

Liikuntakeskus Pajulahti on laatinut asiakkailleen tiedotteen koronaviruksesta (pdf).

Käsihygienia ja oikeanlainen yskiminen ovat parhaita tapoja suojautua koronalta ja muilta viruksilta. Kuntotestauspäivien aikana on vältettävä kättelyä ja huolehdittava hyvin käsihygieniasta.

 

Lisätietoja Kuntotestauspäivistä:

Jonne Kamsula (ohjelma)
puh. 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi
 
Linda Raivio (ilmoittautuminen)
puh. 010 778 6602
linda.raivio(at)lts.fi

 
Seminaarin järjestäjä: Liikuntatieteellinen Seura ry ja Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä yhteistyössä Liikuntakeskus Pajulahden kanssa.

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa seminaariin!