Milloin

25.01.2024-25.01.2024

Missä

Aleksanterinkatu 16, Helsinki

Tieteiden yö: Habaa! Puheenvuoroja kehonmuokkauksesta

Tieteiden yönä 25.1. klo 18–21 Helsingin kaupunginmuseossa kuullaan puheenvuoroja kehonrakennuksesta ja -muokkauksesta.

Liikunta & Tiede -lehden toimituspäällikkö FT Jouko Kokkonen, hyvinvointivalmentaja ja kouluttaja LitM Jarno Lemmelä sekä tiedetoimittaja TM Juha Matias Lehtonen esittelevät puheenvuoroissaan aiheita kuten ihannekehot, kuntosalien historia, terveelliset tavat kasvattaa lihaksia sekä iän ja sukupuolen merkitys treenaamiseen ja lihaksiin.

Luentojen välissä on mahdollisuus osallistua liikuntapedagogi ja tanssinopettaja Donata Pennasen vetämiin taukojumppiin Lisäksi seuramme esittelypisteellä voi kokeilla voimiaan puristusvoimamittarilla.

Tarkka ohjelma julkaistaan myöhemmin. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

Lisätietoja tapahtumasta Helsingin kaupunginmuseon verkkosivuilla

 

Toteutamme tapahtuman yhteistyössä Helsingin kaupunginmuseon kanssa, osana Tieteiden yön virallista ohjelmaa. Tapahtuma on osa Sun bodi – Kuntosalien hikinen historia -näyttelyn ohjelmaa.

Tieteiden yö on tieteen oma kaupunkitapahtuma Helsingissä. Vuosittain tammikuussa järjestettävää tapahtumaa vietetään seuraavan kerran torstaina 25.1.2024. Kirjava ohjelmanjärjestäjien joukko takaa sen, että illan ja yön aikana päästään nauttimaan niin mukaansatempaavista luennoista kuin oivaltamisesta itse tekemällä. Kaikkiin Tieteiden yön tapahtumiin on vapaa pääsy.