Soveltavan liikunnan symposio 2024

Milloin

29.08.2024-29.08.2024

Missä

Tikkurila

Soveltavan liikunnan symposio 2024

Soveltavan liikunnan symposio järjestetään 29.8.2024 Laurea ammattikorkeakoulun Tikkurilan kampuksella Vantaalla.

Soveltavan liikunnan symposion 2024 teemana on sektorien välinen yhteistyö sekä yhdyspintatyön vahvistaminen. Katse on erityisesti kuntien ja hyvinvointialueiden yhteistyössä.

Symposiossa pohditaan uusia ratkaisuja ja mahdollisuuksia soveltavan liikunnan kohderyhmien liikkumisen lisäämiseksi. Lisäksi tapahtumassa esitellään tuttuun tapaan uutta tutkimustietoa, hankkeita, alan järjestöjä sekä hyviä käytäntöjä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

  • Normaalihinta: 100 €
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 80 €
  • Opiskelijahinta**: 40 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 30 €
  • Henkilökohtainen avustaja***: 30 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.
** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.
*** Osallistujan on mahdollista ottaa mukaan henkilökohtainen avustaja. Ilmoita henkilökohtaisen avustajan tiedot ilmoittautumislomakkeessa.

Hinnat sisältävät ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen.
Symposioon osallistuminen on ALV 0 %, sillä Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Lisätietoja osallistumisesta: linda.raivio(at)lts.fi  tai puh. 050 443 7262.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 9.8.2024.

Ilmoittaudu mukaan! 

 

Peruutusehdot


Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantai 12.8.2024. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta osallistuja ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(a)lts.fi).

Majoitus

Liikuntatieteellinen Seura on tehnyt kiintövarauksia hotelleihin Soveltavan liikunnan symposion osallistujille Finlandia Hotelli Tikkurilasta sekä Scandic Helsinki Airportista.
Asiakkaat varaavat ja maksavat kiintiövaraukset itse. Huoneet varattavissa kiintiöhintaan 28.8. ja 29.8.2024 saatavuuden mukaan.

Finlandia Hotelli Tikkurila
Läntinen Valkoisenlähteentie 52,
01300 Vantaa

Kiintiö voimassa saatavuuden mukaan 31.7.2024 asti, varaukset tunnuksella: Laurea symposio.

  • 1hh 84,00 €/huone/yö
  • 2hh 108,00 €/huone/yö
  • 3hh 141,00 €/huone/yö
  • 4hh 183,00 €/huone/yö
  • 5hh 220,00 €/huone/yö

Hinta sisältää aamiaisen noutopöydästä. Pysäköinti on maksutonta.
Huom. osa vuoteista 3–5 hengen huoneissa on seinästä käännettäviä yläsänkyjä.

Varaukset ja lisätietoja:
Finlandia Hotelli Tikkurila
E-mail: hotelli@hotellitikkurila.fi
puh 043 825 2928
www.hotellitikkurila.fi

Huom. Jos arvonlisävero muuttuu sopimuskauden aikana ja/tai jos hallitus määrää veroja ja/tai palvelumaksuja, jotka sisältyvät sopimushintoihin, hotelli pidättää oikeuden muuttaa hintoja muutoksen mukaisesti.

Scandic Helsinki Airport
Lentäjäntie 1,
01530 Vantaa

Varaukset tehdään osoitteessa scandichotels.fi käyttämällä varauskoodia CGRO.
Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan viimeistään 10 päivää ennen saapumista, hotellilla on oikeus yksipuolisesti sulkea tarjoushinnan saatavuus.
Majoittujat voivat valita mieleisensä huonetyypin ja saavat lisäalennusta maksaessaan varauksen heti varauksen yhteydessä.
Yksittäisen majoitusvarauksen peruutusehto riippuu majoittujan valitsemasta varaustyypistä. Varauksen vahvistamiseksi majoittujan tulee antaa hotellille voimassa olevat luottokorttitiedot.
Scandic Friends-jäsenten kannattaa tarkistaa myös saatavilla olevat kanta-asiakastarjoukset.