Milloin

10.12.2021-10.12.2021

Missä

Webinaari

Soveltavan liikunnan aamuporinat: Ahos-opinnäytetyöstipendeillä palkitut 2021

Järjestämme vuoden viimeisen Soveltavan liikunnan aamuporinat -webinaarin perjantaina 10.12. klo 9.00–10.15. Aiheena on “Ahos-opinnäytetyöstipendeillä palkitut 2021”. Webinaarissa kuulet stipendeillä palkittujen tutkimusten esittelyjä, joiden aiheena on soveltava liikunta tai vammaisurheilu.

Ahos-stipendeillä palkitut aamun esiintyjät ja töiden otsikot:

  • Pinja Ekström, Liikunnan vaikuttavuus terveyskuntoon ja elämänlaatuun aikuisilla elinsiirron saaneilla: kuvaileva kirjallisuuskatsaus
  • Terhi Huovinen, Liikuntapedagogiikan väitöskirja Jyväskylän yliopisto: Oppilaiden osallistumista ja fyysistä aktiivisuutta edistävä liikunnanopetus perusopetuksen heterogeenisessa oppilasryhmässä.
  • Aino Linnamaa, Paraurheilun luokittelu pähkinänkuoressa -oppaan laatiminen Suomen Paralympiakomitealle
  • Ville Sampolahti, Liikuntafysiologian pro gradu -työ Jyväskylän yliopisto: The Effect of Sitting Position on Double Poling Cycle.

Aamuporinat tuotetaan yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean, SoveLi ry:n ja Jyväskylän yliopiston kanssa.

Tervetuloa mukaan aloittamaan perjantaiaamu soveltavan liikunnan parissa! Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 7.12. Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Nauhoitamme lähetyksen ja tekstitetty tallenne julkaistaan myöhemmin YouTube-tilillämme.

 

Ilmoittaudu webinaariin