Liikuntatieteen päivät 2021

Milloin

08.09.2021-09.09.2021

Missä

Webinaari

Liikuntatieteen päivät 2021

Liikuntatieteen päivät tuo liikunta-alan tutkijat ja soveltajat yhteen! 

For information about the event in English, visit our English website. Click here.

Liikuntatieteen päivien 2021 teemana on vastuullinen tulevaisuus. Katse on liikunta-alan tulevaisuudessa ja yhteiskuntavastuussa. Seminaarissa tarkastellaan, miten yhteiskunnan muutokset vaikuttavat liikunta-alaan ja toisaalta, mitä liikunta-alalla on annettavaa muuttuvan maailman haasteisiin. Kaksipäiväinen seminaari tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja niin kotimaisilta tutkijoilta ja alan ammattilaisilta kuin myös ulkomaisilta huippututkijoilta.

Liikuntatieteen päivät 2021 järjestetään 8.–9. syyskuuta 2021 webinaarina.

Liikuntatieteen päivillä on jo pitkät perinteet ja tapahtumasta on muodostunut tärkeä kohtaamispaikka liikunta- ja terveysalan tutkijoille, asiantuntijoille, päättäjille, tiedon soveltajille ja opiskelijoille. Tapahtuma edistää tutkijoiden ja tiedon käyttäjien välistä vuorovaikutusta ja auttaa tiedon kytkeytymistä käytäntöön. Seminaari on myös kouluttautumistapahtuma uraansa aloitteleville tutkijoille.

Tapahtuman aihetunnisteet sosiaalisessa mediassa ovat #LTP21 ja #liikuntatiede.

 

Tutustu tapahtuman ohjelmaan

 

Tapahtuman osallistumishinnat

Osallistumistyyppi    Hinta
LTS-jäsen 75 €
Normaali 100 €
Opiskelija * ei sisäänpääsymaksua

* Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyi perjantaina 27.8.2021. Ilmoittautumisen viimeinen peruutuspäivä on tiistai 31.8.2021.

Lisätietoja ilmoittautumisesta:

Linda Raivio
vastaava toimistosihteeri
linda.raivio(at)lts.fi

 

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan Liikuntatieteen päiville! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 3.9. mennessä sähköpostitse: salla.karjalainen(at)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat. Akkreditointi oikeuttaa maksuttomaan osallistumiseen seminaariluennoille.
 

Ohjeita tapahtumaosallistujalle

Liikuntatieteen päivät on syrjinnästä vapaa tapahtuma. Koostimme ohjeet virtuaalisella alustalla käyttäytymiseen ja siihen, miten voit toimia, jos kohtaat tapahtuman aikana häirintää tai syrjintää. Tapahtuman häirintäyhteyshenkilönä toimii pääsihteeri Jari Kanerva (jari.kanerva(at)lts.fi tai p. 010 778 6603).

 

Tutustu turvallisen tapahtuman ohjeistukseen (pdf)

 

Lisätietoja

Vilja Sipilä
liikuntatieteiden erityisasiantuntija
vilja.sipila(at)lts.fi

Liikuntatieteen päivien järjestämisestä vastaavat Liikuntatieteellisen Seura, Jyväskylän yliopisto, opetus- ja kulttuuriministeriö ja Jyväskylän kaupunki. Tapahtuma on osa Tutkitun tiedon teemavuotta 2021. Tutustu teemavuoteen tarkemmin täällä.