Liikuntalääketieteen päivät 2022

Milloin

16.11.2022-17.11.2022

Missä

Hybriditapahtuma Helsingissä ja verkossa

Liikuntalääketieteen päivät 2022

  

XXIX Liikuntalääketieteen päivät järjestetään 16.–17.11.2022 Original Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä ja verkossa. Teemana on lasten ja nuorten liikuntalääketiede.

Tule päivittämään tietosi, keskustelemaan ja tapaamaan muita alan toimijoita liikuntalääketieteen verkoston tärkeimpään vuosittaiseen kohtaamiseen Suomessa.

Ohjelma

Tutustu monipuoliseen luentotarjontaa sekä teemasessioihin ohjelma-välilehdellä.

Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2022 -kilpailu

Liikuntalääketieteen päivien yhteydessä järjestetään Vuoden liikuntalääketieteellinen tutkimus 2022 -kilpailu. Tänä vuonna kilpailussa on mukana 35 tutkimusta!

Lisätietoja löydät tutkimuskilpailu-välilehdeltä.
 

Seminaaripaikkana Original Sokos Hotel Presidentti

Osoite: Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Original Sokos Hotel Presidentin auditorioon ja Pressa Forum -kahvitus-/näyttelytilaan on esteetön kulku hissillä hotellin aulasta. Auditorion ylimmällä penkkirivillä on avarat paikat pyörätuolin käyttäjille. Hotellin aulasta, auditoriosta ja Pressa Forumista on esteetön kulku myös 3. kerrokseen ja kulku rinnakkaistiloihin on esteetön. Inva wc:t löytyvät hotellin aulasta. Tutustu hotellihuoneiden esteettömyystietoihin Hotel Presidentin verkkosivuilla.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

  • Normaalihinta: 390 €
  • LTS:n henkilö- ja yhteisöjäsenet*: 320 €
  • Opiskelijahinta**: 260 €
  • LTS:n opiskelijajäsenhinta**: 225 €

* Yhteisöjäsenet: 5 osanottajaa jäsenhintaan, edellytetään yhteisilmoittautumista. Asiantuntijayhteisöjäsenet: yksi osanottaja jäsenhintaan.
** Opiskelijahinta myönnetään päätoimisille perustutkinto-opiskelijoille. Opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä.

Hinnat sisältävät seminaarimateriaalin, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä iltatilaisuuden buffet-illallisen. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Liikuntatieteellinen Seura ei ole arvonlisäverovelvollinen. Liikuntalääketieteen päivien osallistuminen ALV 0 %.
Lisätietoja osallistumisesta: linda.raivio(at)lts.fi tai puh. 050 443 7262.

Ilmoittaudu osallistujaksi tapahtumaan paikan päällä

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.10.2022.

Etäosallistujat voivat ilmoittautua Striimi-välilehdeltä.

 

Peruutusehdot

Viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on maanantaina 31.10.2022. Laskun maksamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena. Jos ilmoittautumisesta huolimatta osallistuja ei tule tilaisuuteen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa toiselle henkilölle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (siirrosta ilmoitus linda.raivio(at)lts.fi).


Iltatilaisuus

Iltatilaisuus järjestetään Original Sokos Hotel Presidentin Presidentti-salissa keskiviikkona 16.11.2022 klo 19.00 alkaen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen. Illanvietto ja buffet-illallinen kuuluvat seminaarin hintaan.

Majoitus

Osallistujat varaavat ja maksavat majoitukset itse. Kiintiövaraus on voimassa Original Sokos Hotel Presidentissä 1.11.2022 klo 18.00 saakka. Huoneet kiintiöstä hintaan 149 € / 1HH ja 169 € / 2HH. Ilmoita varausta tehdessäsi kiintiövaraustunnus: BLLTP2022. Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja ALV.

Original Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Majoituskiintiövaraukset Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puh. 0300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels(at)sok.fi
Varaustunnus: BLLTP2022
Varaukset myös verkossa osoitteessa www.sokoshotels.fi varauskoodilla BLLTP2022.

 

Erikoislääkärikoulutukseen myönnetyt tuntimäärät

Fysiatria 10, Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede 5, Lastenkirurgia 5, Lastenneurologia 5, Lastentaudit 10, Liikuntalääketiede 15, Ortopedia ja traumatologia 5, Terveydenhuolto (EL) 2 ja Yleislääketiede 8

 

Ohjeita tapahtumaosallistujalle

Kaikki Liikuntatieteellisen Seuran tapahtumat ovat syrjinnästä vapaita. Seura on laatinut ohjeet turvalliseen tapahtumaosallistumiseen ja siihen, miten voit toimia, jos kohtaat tapahtuman aikana häirintää tai syrjintää. Tapahtuman häirintäyhteyshenkilönä toimii pääsihteeri Jari Kanerva (jari.kanerva(at)lts.fi tai p. 010 778 6603).

Tutustu turvallisen tapahtuman ohjeistukseen (pdf)

 

Media-akkreditointi ja haastattelupyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään haastattelupyynnöt ennakkoon sähköpostitse: salla.karjalainen(a)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä tapahtumassa. Otathan todisteen mukaasi ja esität sen Liikuntatieteellisen Seuran infopisteellä.

Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan Liikuntatieteellisen Seuran sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä. Kuvia ja videoita käytetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Tapahtuman aihetunnisteet sosiaalisen median kanavissa ovat #LLTP22 ja #liikuntalääketiede. Tapahtuman aikana toivomme aktiivista keskustelua, kysymysten esittämistä ja kommentointia etenkin Twitterissä.

 

Lisätietoja

Jonne Kamsula (ohjelma) | puh. 010 778 6606 | 050 310 5423 | jonne.kamsula(at)lts.fi
Linda Raivio (ilmoittautuminen) | puh. 010 778 6602 | linda.raivio(at)lts.fi
Salla Karjalainen (mediayhteistyö) | puh. 010 778 6605 | salla.karjalainen(at)lts.fi


Seminaarin järjestää Liikuntatieteellinen Seura ry
 
Yhteistyössä