Kuntotestauspäivät 2021

Milloin

15.04.2021-17.04.2021

Missä

Liikuntakeskus Pajulahti

Kuntotestauspäivät 2021

Kuntotestauspäivät järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 15.–16.4.2021. Lisäksi ohjelmassa on maksuton valmennuksen ekstrapäivä lauantaina 17.4.

Seminaarin teemana on "tavoitteellisten kilpakuntoilijoiden ja urheilijoiden kestävyysominaisuuksien testaaminen" sekä lauantain valmennuspäivässä "näyttöön perustuva kestävyysvalmennus".

Seminaaripaikka

Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 15560 Nastola.

Näin pääset paikalle:

  • Autolla: Pajulahti sijaitsee itäisessä Lahdessa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Pääkaupunkiseudulta matkaa alueelle on reilu tunti. Sijaintimme pääväylien risteyskohdassa takaa helpon lähestymisen mistä tahansa suunnasta.
  • Julkinen liikenne: Pajulahti sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Nastolan kirkonkylältä, jonne paikallisliikenteen bussit (linja 4) Lahdesta liikennöivät. Junayhteys Helsingistä Nastolan asemalle joka on noin neljän kilometrin päässä Pajulahdesta.

Ohjelma

Tutustu monipuoliseen luentotarjontaan ja muihin ohjelmatietoihin ohjelma-välilehdellä.

Luennoitsijat

Tutustu etukäteen Kuntotestauspäivien luennoitsijoihin luennoitsijat-välilehdellä.

Osallistumishinnat ja ilmoittautuminen

Kuntotestauspäivät 15.–16.4.2021 on maksullinen seminaari. Valmennuksen ekstrapäivä lauantaina 17.4. on maksuton, mutta vaadimme ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoa hinnoista ja ilmoittautumisohjeet päivitetään tälle sivulle mahdollisimman pian.

 

KTP21-livestriimi

Kuntotestauspäivien ja valmennuksen ekstrapäivän pääluentoja voi seurata etäyhteydellä ja osallistua keskusteluun viestiseinäpalvelun välityksellä. Tilaamalla KTP21-striimin saat myös tapahtuman luentotallenteet käyttöösi! Lisätietoa KTP21-livestriimistä striimi-välilehdellä.

Majoitus

Lisätietoa majoitusvaihtoehdoista ja -hinnoista päivitämme mahdollisimman pian.

Media-akkreditointi ja haastattelypyynnöt

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Kuntotestauspäiville ja valmennuksen ekstrapäivään! Pyydämme akkreditoitumaan ja esittämään mahdolliset haastattelupyynnöt ennakkoon 7.4. mennessä sähköpostitse: salla.karjalainen(at)lts.fi. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi, tehtävänkuvasi ja mitä mediaa edustat.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä seminaarissamme. Otathan todisteen mukaasi tapahtumaan. Saat PRESS-kulkuluvan Liikuntatieteellisen Seuran infopisteeltä.
Viestintä ja valokuvaus

Tapahtuman aikana valokuvataan ja tehdään videoita. Materiaalia julkaistaan sosiaalisen median kanavissa sekä LTS:n verkkosivuilla ja Liikunta & Tiede -lehdessä sekä hyödynnetään jatkossa LTS:n viestinnässä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Toivomme aktiivista twiittausta sekä kysymyksien esittämistä ja kommentointia myös Twitterin kautta. Tapahtuman aihetunniste sosiaalisen median kanavissa on #KTP21.

KTP21 sosiaalisen median kanavissamme:

  • Kuntotestauspäivien 2021 facebook-tapahtumasivu (tulossa)
  • Luennoitsijaesittelyitä ja tunnelmakuvia Instagramissa (tulossa)
  • Twiittauksia #KTP21 Twitterissä.

 

Liikuntakeskus Pajulahden logo.

Lisätietoja Kuntotestauspäivistä:

Jonne Kamsula (ohjelma)
puh. 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi
 
Linda Raivio (ilmoittautuminen)
puh. 010 778 6602
linda.raivio(at)lts.fi

Salla Karjalainen (mediayhteistyö)
puh. 010 778 6607
salla.karjalainen(at)lts.fi

Seminaarin järjestäjä: Liikuntatieteellinen Seura ry ja Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä yhteistyössä Liikuntakeskus Pajulahden kanssa.

Kuntotestauspäivien logo.