Liikunnan asiantuntija- ja tutkijarekisteri

Liikuntatieteellinen Seura (LTS) on koonnut vuodesta 2010 alkaen rekisteriä suomalaisista liikunnan eri alojen asiantuntijoista ja tutkijoista. Rekisterin avulla on luotu asiantuntija- ja tutkijaverkosto tuottamaan liikuntatietoa ja tukemaan alan tiedonvälitystä. Verkosto tarjoaa pohjan myös aihepiiri- ja tieteenalapohjaiseen yhteistoimintaan. Rekisterin avulla tiedotetaan tutkijoille sekä asiantuntijoille muun muassa verkoston toimintaan liittyvistä tapahtumista ja tutkimushankkeista. LTS:n rekisterissä on noin 900 henkilöä.

Etsitkö liikunta-alan asiantuntijaa tai tutkijaa?

Asiantuntija- ja tutkijaverkostoon kerättyjen tietojen pohjalta olemme tehneet julkisesti hyödynnettävän liikunnan asiantuntija- ja tutkijarekisterin. Rekisteristä voi hakea eri käyttötarkoituksiin asiantuntijaa tai tutkijaa nimen, asiantuntemuksen ja/tai tieteenalan mukaan.

Kaikille avoimesta rekisteristä löytyy tällä hetkellä yli 300 henkilön tiedot. Toivomme, että mahdollisimman moni kiinnostuisi lisäämään tietonsa julkisesti näkyviin. Uskomme, että rekisteri edistää tutkijoiden ja heidän tutkimustensa tunnettuutta ja tuo uusia työmahdollisuuksia. Se helpottaa myös asiantuntijoiden löytämistä.

Haluatko mukaan rekisteriin tai päivittää tietojasi?

Rekisterin ja verkoston toimivuuden kannalta on oleellista, että tiedot ovat mahdollisimman ajantasaiset. Muistathan päivittää omat tietosi rekisterisivuston yläreunasta löytyvästä "Jätä tietosi rekisteriin" -kohdasta. Mikäli tietojasi ei vielä löydy rekisteristä, niin voit täyttää tietosi tuon saman "Jätä tietosi rekisteriin" -välilehden kautta. Tietojen syöttämisen yhteydessä voit valita, haluatko tietosi näkyviin julkisessa rekisterissä vai vain LTS:n sisäiseen käyttöön.

Perustietojen kokoamisessa on noudatettu henkilörekisterilakia, jonka vaatimaan rekisteriselosteeeseen pääsee tästä linkistä. Henkilöiden tiedot verkoston rekisteriin on kerätty julkisista rekistereistä ja lähteistä. Halutessanne poistamme tietonne rekisteristä.

 

Liikunnan asiantuntija- ja tutkijarekisteriin.

 

Vastaamme mielellämme kaikkiin rekisteriin liittyviin kysymyksiin sähköpostitse: toimisto(at)lts.fi.
 
Yhteistyöstä kiittäen
Liikuntatieteellinen Seura ry