Liikunnan asiantuntija- ja tutkijarekisteri

Ylläpitämämme julkinen hakutoiminto liikunnan asiantuntija- ja tutkijarekisteristä lakkautettiin vuoden 2021 lopussa. Rekisteriä ei aktiivisesti enää päivitetä tai markkinoida julkiseen käyttöön. Julkinen haku rekisteristä päättyi järjestelmämuutoksen ja vähäisen käyttöasteen vuoksi, mutta rekisterin tiedot säilyvät jatkossa Liikuntatieteellisen Seuran tiedotuskanavana asiantuntijoille ja tutkijoille.

Olemme koonneet vuodesta 2010 alkaen rekisteriä suomalaisista liikunnan eri alojen asiantuntijoista ja tutkijoista. Rekisterin avulla on luotu asiantuntija- ja tutkijaverkosto tuottamaan liikuntatietoa ja tukemaan alan tiedonvälitystä. Rekisterin avulla tiedotetaan tutkijoille sekä asiantuntijoille muun muassa verkoston toimintaan liittyvistä tapahtumista ja tutkimushankkeista. Rekisterissä on noin 900 henkilöä.

Haluatko mukaan rekisteriin tai päivittää tietojasi?

Rekisterin ja verkoston toimivuuden kannalta on oleellista, että tiedot ovat mahdollisimman ajantasaiset. Muistathan päivittää omat tietosi rekisterisivuston yläreunasta löytyvästä "Jätä tietosi rekisteriin" -kohdasta. Mikäli tietojasi ei vielä löydy rekisteristä, niin voit täyttää tietosi tuon saman "Jätä tietosi rekisteriin" -välilehden kautta. Tietojen syöttämisen yhteydessä voit valita, haluatko tietosi näkyviin julkisessa rekisterissä vai vain LTS:n sisäiseen käyttöön.

Perustietojen kokoamisessa on noudatettu henkilörekisterilakia, jonka vaatimaan rekisteriselosteeeseen pääset tästä linkistä. Henkilöiden tiedot verkoston rekisteriin on kerätty julkisista rekistereistä ja lähteistä. Halutessasi poistamme tietosi rekisteristä.

Vastaamme rekisteriin liittyviin kysymyksiin sähköpostitse: toimisto(at)lts.fi.