Liikkujakysely

Kuva: Suomen Paralympiakomitea

Vastaa kyselyyn ja autat kehittämään paikallista liikuntatoimintaa! Keräämme tietoa toimintarajoitteisten henkilöiden liikkumisesta kyselyllä, joka on avoinna 2.10.–15.11.2023.

Selvitämme kyselyllä toimintarajoitteisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden liikunnan ja urheilun harrastamista. Kysely koskee myös niitä, joiden liikuntakyky on heikentynyt ikääntymisen vuoksi. Vastaamalla autat kehittämään seurojen, yhdistysten ja kuntien soveltavan liikunnan toimintaa.

Kyselylomake on saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kyselyyn vastaaminen kestää korkeintaan 15 minuuttia. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Kyselyn lopussa on erillinen linkki, josta pääset arvontalomakkeeseen. Arvontalomakkeelle tallentamiasi vastaajatietoja ei voi yhdistää kyselyyn ja vastaajatiedot hävitetään välittömästi arvonnan jälkeen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

 

Vastaa kyselyyn suomeksi
 

Svara på enkäten på svenska
 

Answer the survey in english

 

Tutustu Liikkuja-kyselyn rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen (pdf)

Toteutamme kyselyn yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean kanssa. Tuloksia hyödynnetään SOPIVA-hankkeessamme, keväällä 2024 opetus- ja kulttuuriministeriölle toteutettavassa kuntien soveltavan liikunnan palvelujen arvioinnissa ja Paralympiakomitean Avoimet ovet VOL2 -hankkeessa.

Lisätietoja

Riikka Roitto
hankeasiantuntija
Liikuntatieteellinen Seura
p. 010 778 6608
riikka.roitto(at)lts.fi

Timo Ala-Vähälä
projektitutkija
Liikuntatieteellinen Seura
p. 040 7341466
timo.ala-vahala(at)lts.fi
 
Aija Saari
tutkimuspäällikkö
Suomen Paralympiakomitea 
p. 040 5064208
aija.saari(at)paralympia.fi