KTP19 – LIVESTRIIMI

Kuntotestauspäivät 21.–22.3, Valmennuksen ekstrapäivä 23.3. ja Evidence-based Personal Training Summit 24.3. ovat parhaimmillaan paikan päällä nautittuna, mutta voit seurata pääluentoja myös livestriimin välityksellä. Tilaamalla neljän päivän striimin saat myös tapahtuman luentotallenteet käyttöösi! Toimitamme striimilinkin tilaajille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarjoamme livestriimistä myös edullisen ryhmälisenssin, jonka välityksellä organisaatiot voivat antaa henkilöstölleen ja oppilaitokset opiskelijoilleen mahdollisuuden seurata livelähetystä päivien pääsalin luennoista omilta päätelaitteiltaan tai vaikkapa isommalla joukolla luentotiloissa. Päivien jälkeen luentotallenteet ovat oppilaitoksen/organisaation käytössä opetus- ja koulutustarkoitukseen.

4 PÄIVÄN KTP19-STRIIMI 21.–24.3. (to–su)

  • 120 €, normaalihinta
  • 100 €, LTS-jäsenhinta
  • 60 €, opiskelijahinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)
  • 50 €, LTS-opiskelijajäsenhinta (päätoiminen perustutkinto-opiskelija, opiskelijakortin kopio on esitettävä pyydettäessä)

TILAA KTP19-STRIIMI

KTP19-STRIIMIN RYHMÄLISENSSI

4 PÄIVÄN PAKETTI 21.–24.3. (to–su)

  • 650 €, normaalihinta
  • 550 €, LTS:n yhteisöjäsenet

2–3 PÄIVÄN PAKETTI 21.–22./23.3. (to–pe + la)

  • 550 €, normaalihinta
  • 450 €, LTS:n yhteisöjäsenet

TILAA KTP19-RYHMÄLISENSSISTRIIMI

Pelkkä lauantain 23.3. maksuttoman Valmennuksen ekstrapäivän striimi

TILAA MAKSUTON VALMENNUKSEN EKSTRAPÄIVÄN STRIIMI

Pelkkä sunnuntain 24.3. Evidence-based Personal Training Summit -tapahtuman ptsummit-striimi

  • 65 € (sis. alv. 24 %)

Sunnuntain striimilaskutuksen hoitaa tapahtuman yhteistyökumppani Nordic Health Academy

TILAA PTSUMMIT-STRIIMI (linkki tulossa)Livestriimi ja verkossa olevat tallenteet ovat Liikuntatieteellinen Seura ry:n omaisuutta ja tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Niiden myyminen, vuokraaminen, kopioiminen, tallentaminen, julkinen esittäminen, näyttäminen, levittäminen ja välittäminen on tekijänoikeuslain mukaan kielletty.

Ainutlaatuinen kuntotestauksen ja personal training -toiminnan tapahtuma järjestetään 21.–24.3.2019 ammattikorkeakoulu Arcadan tiloissa Helsingissä. Lämpimästi tervetuloa paikan päälle tai seuraamaan verkkolähetyksiä!

Lisätietoja:
Jonne Kamsula
puh. 010 778 6606
jonne.kamsula(at)lts.fi